Ο Χάρι και η Μέγκαν μοιράζονται φωτογραφίες των μαμάδων τους και μια ευχή για το 2021

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Χάρι και της Μέγκαν μετά το podcast όπου έβαλαν τον μικρό Αρτσι να μιλήσει.
.
.

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτησαν τον παλιό χρόνο με ένα προσωπικό μήνυμα στην νέα ιστοσελίδα που προβάλλει το έργο του μη κερδοσκοπικού τους οργανισμού archewell.com.

Το ζευγάρι ανάρτησε δυο φωτογραφίες τους σε παιδική ηλικία - μια με τον Χάρι στους ώμους της μητέρας του, της αξέχαστης Νταϊάνα και μια με την Μέγκαν μικρή σε τρυφερές στιγμές με την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

«Είμαι ο γιος της μητέρας μου. Κι είναι η μητέρα του γιου μας. Μαζί σας φέρνουμε το Archewell», γράφουν σε ένα «Γράμμα για το 2021» για το website το οποίο, σημειωτέον, λάνσαραν τον Οκτώβριο του 2020.

«Πιστεύουμε στο καλύτερο (μέλλον) της ανθρωπότητας. Γιατί έχουμε δει την ανθρωπότητα στα καλύτερά της. Εχουμε βιώσει συμπόνοια κι ευγένεια από τις μητέρες μας αλλά κι από ξένους το ίδιο», συνεχίζει το γράμμα. «Μπροστά στον φόβο, στην πάλη και στον πόνο είναι εύκολο να χάσουμε την θέαση των παραπάνω (αξιών). Μαζί μπορούμε να διαλέξουμε να θέσουμε την συμπόνοια σε δράση», γράφουν ακόμα.

«Σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας στο έργο μας να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο, μια πράξη συμπόνοιας κάθε φορά», γράφουν στο τέλος του γράμματος από κοινού με τις υπογραφές τους.

Archewell.com
Archewell.com

Σύμφωνα με τα λεγόμενα εκπροσώπου του Archewell, ο οργανισμός αναβαθμίζει τις κοινότητες των ανθρώπων μέσω μη κερδοσκοπικών συνεργασιών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Είναι ένα μέρος όπου η συμπόνια έχει σημασία, συγκεντρώνονται κοινότητες και η αφήγηση είναι η κινητήρια δύναμη.

Εν τω μεταξύ, ποικίλες αντιδράσεις ξεσήκωσε το πρώτο podcast των Χάρι και Μέγκαν στο Spotify όπου έβαλαν τον 1,5 έτους γιο του Αρτσι να στέλνει ευχές. Πώς είναι δυνατόν να έχουν δώσει τόσες μάχες για την προστασία της ιδιωτικής του ζωής από τα μήντια και να την «εκθέτουν» έτσι, ήταν, μεταξύ άλλων, τα σχόλια των επικριτών της κίνησής τους αυτής.

ΠΗΓΗ: People