Ο δεκάχρονος γιος του Μπεν Άφλεκ αρπάζει το τιμόνι της κίτρινης Λαμποργκίνι καταστρέφοντας την κυριακάτικη βόλτα

Άλλος ένας κατεργάρης γόνος της διεθνούς σόουμπιζ, μετά τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις.
Other

Ήταν το πρωϊνό της Κυριακής, 26 Ιουνίου όταν ο Αμερικανός ηθοποιός Μπεν Άφλεκ πήρε την πρωτοβουλία να αφήσει τον δεκάχρονο γιό του, Σάμουελ, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πίσω από το τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου του.

Ο Άφλεκ και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ, βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες, μαζί με τον γιό του ηθοποιού, τον οποίο ο Μπεν Άφλεκ απέκτησε στον προηγούμενο γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Αφού του επέτρεψαν να πηδήξει στη θέση του οδηγού, το σπορ αυτοκίνητο, μια Lamborghini Urus που η οικογένεια νοικιάζει για 1.475 $ την ημέρα, ήρθε σε επαφή με μια λευκή BMW. Ο νεαρός Άφλεκ πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι έχοντας βάλει όπισθεν, ενώ η Λόπεζ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο Μπεν Άφλεκ, αφού έκανε έναν γρήρορο έλεγχο για ζημιές, παρηγόρησε τον γιο του μετά το περιστατικό. Έπειτα τύλιξε τα χέρια του γύρω από το αγόρι σε μια σφιχτή αγκαλιά.

Εκπρόσωπος του Άφλεκ επιβεβαιώνει ότι δεν προκλήθηκε ζημιά ή τραυματισμός, ενώ υπάλληλος από την αντιπροσωπεία, 777 Exotics, ομολογεί ότι τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα επικίνδυνα κοντά το ένα στο άλλο.

Πηγή:nypost.com