«Ο Δήμος σας χαρίζει χαλιά»: Οι απατεώνες έφτασαν μέχρι την… Εκάλη

Πρωτοφανής κομπίνα που έχει στήσει αδίστακτη σπείρα με στόχο ανυποψίαστους πολίτες.
ΓΣ
ΓΣ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στις γειτονιές της Εκάλης, της Κηφισιάς και του Διονύσου έφτασαν σπείρες απατεώνων, οι οποίοι με διάφορα προσχήματα προσπαθούν να μπουν σε σπίτια για να τα κλέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, χθες Κυριακή, περίπου στις 14.00, δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, σταμάτησαν μία κυρία την ώρα που εκείνη έμπαινε στη μονοκατοικία της, σε έναν ήσυχο δρόμο της Εκάλης. Οι άγνωστοι της είπαν ότι ήθελαν να της δώσουν ένα χαλί, το οποίο είναι δώρο από το Δήμο Κηφισιάς.

Η κυρία κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, μπήκε στο σπίτι της και επικοινώνησε με δημοτικό σύμβουλο του Δήμου, ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και δεν δίνει δώρο χαλιά.

Παρόμοιο κρούσμα υπήρξε και στον Διόνυσο. Σπείρα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, σταματάει πολίτες με πρόσχημα ότι ο Δήμαρχος χαρίζει στους δημότες τρία μικρά χαλάκια για το σπίτι. Οι άγνωστοι έχουν προφανή σκοπό να μπουν στα σπίτια. Στον Διόνυσο πριν λίγες ημέρες τα μέλη της σπείρας σταμάτησαν μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία ευτυχώς ειδοποίησε την κόρη της και γλίτωσε τα χειρότερα.

Δημοφιλή