Ο διάλογος Τζίλιαν Άντερσον - Ολίβια Κόλμαν στο νέο τρέιλερ του «The Crown»

Η πρόκληση των δύο ηθοποιών να ενσαρκώσουν δύο δυναμικές γυναίκες, τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Μετά την Έμα Κόριν - πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Τζος Ο’Κόνορ - πρίγκιπα Κάρολο, το Netflix στρέφει τον φακό του, λίγο πριν από την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του «The Crown» (15 Νοεμβρίου), στις δύο μεγάλες κυρίες, την νεοαφιχθείσα στη σειρά, σταρ του X-Files Τζίλιαν Άντερσον στο ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ και στην γνωστή μας, Ολίβια Κόλμαν - βασίλισσα Ελισάβετ.

Στο δεύτερο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Άντερσον έρχεται σε πρώτο πλάνο και εκπλήσσει με την μεταμόρφωση της, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά ακόμη και όσον αφορά την εκφορά του λόγου.

Ήδη τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα αναζωογονήσει το ενδιαφέρον του κοινού για τη σειρά, στην οποία θα είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς, όπως έγραφε και το Indiewire.

Ο διάλογος δε, που έχει επιλεγεί για το τρέιλερ και είναι ενδεικτικός για τις ερμηνείες που θα απολαύσουμε, αρχίζει ως εξής:

-Έχουμε αρκετό σεβασμό η μία για την άλλη για να θέτουμε ορισμένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα, ως γυναίκα προς γυναίκα. Έχουμε και την ίδια ηλικία, άλλωστε.

-Αλήθεια;

-Μόνο έξι μήνες διαφορά.

-Και ποιά είναι μεγαλύτερη;

-Εγώ, κυρία.

Στον τέταρτο κύκλο η σειρά περνάει στο τέλος της δεκαετίας του ’70, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της προσπαθούν να προστατεύσουν τη σειρά διαδοχής εξασφαλίζοντας την αρμόζουσα νύφη για τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είναι ακόμα ανύπαντρος στα τριάντα.

Με το έθνος να αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της διχαστικής πολιτικής που έχει εισαγάγει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, τα αίματα ανάβουν μεταξύ εκείνης και της βασίλισσας, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Θάτσερ οδηγεί τη χώρα στον Πόλεμο των Φώκλαντ, προκαλώντας σύγκρουση εντός της Κοινοπολιτείας.

Ενώ το ειδύλλιο του Κάρολου με τη νεαρή Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ προσφέρει ένα καλοδεχούμενο παραμύθι που ενώνει τον βρετανικό λαό, η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο.