Μέγκαν Μαρκλ - Νταϊάνα: Τα «προφανή» κοινά σημεία τους, σύμφωνα με τον δημιουργό του «The Crown»

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν περιλαμβάνονται στη σειρά του Netflix, αλλά ο Πίτερ Μόργκαν έχει κάτι να πει.
Getty

Μπορεί ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός της πολυσυζητημένης σειράς του Netflix «The Crown», να μην έχει συμπεριλάβει στο αφήγημα του με θέμα τις περιπέτειες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τον Χάρι και την Μέγκαν, αλλά σαφώς έχει άποψη και την εκφράζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair εν όψει του τέταρτου κύκλου που κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου, ο Πίτερ Μόργκαν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις ομοιότητες μεταξύ Χάρι, Μέγκαν και της πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Όταν βλέπεις μια όμορφη νεαρή πριγκίπισσα η οποία δίνει αγώνα για να βρει αγάπη και αποδοχή μέσα στην οικογένεια, οι παραλληλισμοί είναι προφανείς και μιλούν από μόνοι τους», δήλωσε ο Βρετανός συγγραφέας και σεναριογράφος, Πίτερ Μόργκαν.

«Εάν μπεις στη βασιλική οικογένεια με οποιαδήποτε δική σου ατζέντα - ή συνδεθείς με τον κόσμο κατά τρόπο που απειλεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον η βασιλική οικογένεια συνδέεται με το κοινό- μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα βολική κατάσταση -για καμία από τις δύο πλευρές», πρόσθεσε.

«Στην πραγματικότητα, η μοναδική εκδοχή που μπορεί να λειτουργήσει είναι αυτός που εισέρχεται στη βασιλική οικογένεια να γίνει αόρατος και να υποταχθεί στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις του Στέμματος».

«Η Νταϊάνα έδωσε αγώνα για να ταιριάξει με τον θεσμό σε τέτοιο βαθμό ώστε είναι αδύνατο να μην δούμε τους παραλληλισμούς με την Μέγκαν και τον Χάρι. Συνεπώς, η ιστορία είναι απίστευτα ζωντανή από ιστορικής πλευράς και φωτίζει πολλά σημεία σε σχέση με το πού βρισκόμαστε τώρα», εξηγεί.

Ο τέταρτος κύκλος του «The Crown» περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του Κάρολου και της Νταϊάνα, αλλά και τις τεταμένες σχέσεις της βασίλισσας Ελισάβετ με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Η Τζίλιαν Άντερσον ενσαρκώνει τη Θάτσερ, η Έμα Κόριν την Νταϊάνα Σπένσερ, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ επιστρέφει ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Ολίβια Κόλμαν υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τομπάιας Μένζις τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Δημοφιλή