Ο Χάρι κι η Μέγκαν έχουν βιντεοσκοπήσει τους εαυτούς τους και τους παραδίδουν στο Netflix

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τα δημοσιεύματα ότι ο Χάρι κι η Μέγκαν κάνουν ριάλιτι, νεότερα θέλουν το ζεύγος να παίζει στο Netflix προσωπικά βίντεο ξεπουλώντας την ιδιωτική του ζωή.
.
.
Max Mumby/Indigo via Getty Images

Ριάλιτι ή βιντεοσκοπημένη ιδιωτική ζωή; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ προσφέρουν τα εν οίκω εν δήμω - έχοντας στο παρελθόν κάνει μεγάλες συγκρούσεις «για την προσβολή της ιδιωτικότητάς τους».

Σάλο έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Χάρι κι η Μέγκαν συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα τύπου ριάλιτι στο Netflix, όπου οι κάμερες θα τους ακολουθούν για τρεις μήνες παρουσιάζοντας το φιλανθρωπικό τους έργο. «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να “δείξουν στους ανθρώπους το φιλανθρωπικό έργο που κάνουν”», ανέφερε η βρετανική Sun, νέα τα οποία ήρθαν μετά την είδηση αναφορικά με τη συμφωνία ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων λιρών που υπέγραψαν με το Netflix για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, ταινιών και παιδικού προγράμματος.

Ποικίλα σχόλια ακολούθησαν το δημοσίευμα, και μεταξύ αυτών, αυτό του βασιλικού βιογράφου, Ινγκριτ Σάουαρντ, ο οποίος ανέφερε ότι αυτή η συμφωνία για το ριάλιτι δείχνει ότι είναι «υποκριτές» αφού ο κυριότερος λόγος για την αποχώρησή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η προστασία της ιδιωτικής ζωής τους

Στον απόχηο των χθεσινών δημοσιευμάτων κι αντιδράσεων, η Daily Mail φιλοξενεί σήμερα κεντρικό θέμα στην διαδικτυακή της σελίδα αναφέροντας ότι υπάρχουν πληροφορίες πώς το προϊόν που θα προβληθεί με τον Χάρι και την Μέγκαν δεν θα είναι ριάλιτι αλλά βιντεοσκοπημένες προσωπικές τους στιγμές που έχουν καταγραφεί ήδη από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Χάρι και ο Μέγκαν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix με βίντεο που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της αναχώρησής τους από την βασιλική οικογένεια, αναφέρει συγκεκριμένα η Daily Mail. Το ζευγάρι πιστεύεται ότι ενημέρωσε τους επιτελείς του Netflix σχετικά με το υλικό τους πριν υπογράψουν μια συμφωνία νωρίτερα αυτό το μήνα, η οποία λέγεται ότι αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια (77,9 εκατομμύρια ευρώ).

Οι εκπρόσωποί τους πιστεύεται ότι έχουν δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών βίντεο που έχουν εγγραφεί καθώς αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων με το Netflix.

Αυτό αναφέρθηκε αφού το ζευγάρι αρνήθηκε τις αναφορές ότι συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα ριάλιτι για τον κολοσσό. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι εάν ήθελαν να φτιάξουν τα δικά τους «αντάξια» ντοκιμαντέρ και να λάβουν μια υψηλή τιμή, τότε χρειάζονταν ένα άλλο έργο που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη εμπορική αξία. ΄Ανθρωποι του περιβάλλοντός τους αναφέρουν ότι αυτού του τύπου το υλικό μπορεί να παρέχει μια μοναδική εικόνα για τη ζωή τους και πιθανότατα θα συγκέντρωνε μεγάλες ακροαματικότητες.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Δημοφιλή