Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μήνες μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μήνες μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το χειμώνα και αποκάλυψαν πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Billionaire Boys Club», τα γυρίσματα της οποίας είχαν ολοκληρωθεί περισσότερο από δυο χρόνια πριν και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Οι κατηγορίες ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός τον παρενόχλησε σε ηλικία 14 ετών. Μετά από τις κατηγορίες, ο Spacey δημοσίευσε μια ανακοίνωση, στην οποία δεν αρνήθηκε το περιστατικό και ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι είναι gay.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Spacey είναι παρών, δεν έχουν «κοπεί» οι σκηνές του και υποδύεται τον Ron Levin, έναν καλλιτέχνη που ήταν ο εγκέφαλος πίσω από το Ponzi scheme (οικονομική απάτη) στο Λος Άντζελες το 1980.

Στο «Billionaire Boys Club», μαζί με τον Spacey πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort, Emma Roberts και Suki Waterhouse. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Vertical Entertainment.