Ο Μπόνο κάνει διακοπές στην Υδρα και φωτογραφίζεται έξω από το σπίτι του Λεοναρντ Κοέν

Η ανάρτηση στο Instagram και οι στίχοι του «Bird on the Wire».
Jo Hale via Getty Images

Ο Μπόνο βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Υδρα για καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο τραγουδιστής των U2 δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία κάθεται μαζί με την παρέα του στα σκαλοπάτια έξω από την πόρτα του σπιτιού του Λέοναρντ Κοέν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Μπόνο έγραψε μερικούς στίχους από το τραγούδι του Κοέν που γράφτηκε στο σπίτι του στην Υδρα το 1969, «Bird on the Wire». «Σαν πουλιά πάνω σε σύρμα/ σαν μεθυσμένοι σε μεταμεσονύκτια χορωδία/ προσπαθήσαμε με τον τρόπο μας να είμαστε ελεύθεροι». «Like some birds on a wire/ Like some drunks in a midnight choir/ We have tried in our own way to be free».

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ποιητής έφτασε στο νησί στη δεκαετία του ’60, όταν δεν υπήρχε ακόμα ηλεκτρικό ρεύμα, έζησε στο νησί για περίπου 7 χρόνια, έκανε παρέα με τους ντόπιους, υιοθέτησε τον τρόπο ζωής τους, σύχναζε στα καφενεία, ερωτεύτηκε τη Μαριάν Ιλέν και εμπνεύστηκε για να γράψει και να ηχογραφήσει στη συνέχεια τα ποιήματά του.

Η οδός του σπιτιού του στην Υδρα πήρε πρόσφατα το όνομα του Κοέν, προς τιμή του.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα