Ο πρίγκιπας Τζορτζ έστειλε γράμμα στον Άι Βασίλη - και αυτό είναι το δώρο που ζήτησε

Ο δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε τι ζήτησε ο γιος του για τα Χριστούγεννα.
HuffPost AU 3rd Party

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται φέτος για τα Χριστούγεννα και τώρα είναι στο χέρι των γονιών του, του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, να εκπληρώσουν τις ευχές του.

«Ο Τζορτζ έχει γράψει ήδη γράμμα στον Άι Βασίλη» αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή με την Μέρι Μπέρι.

«Αγαπάει πολύ τη ζωγραφική. Ζωγραφίζει πολύ καλά. Μπορεί να του πάρουμε ένα δώρο που να έχει σχέση με τη ζωγραφική ή το ποδόσφαιρο. Του αρέσει πολύ!», αποκάλυψε ο περήφανος μπαμπάς.

Όταν η Μπέρι ρώτησε για αυτό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε: «Ναι δυστυχώς. Προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημένος, του είπα μπορείς να στηρίζεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι».

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα κάνουν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη δημόσια εμφάνιση. Θα πάνε στην εκκλησία με τους γονείς τους στο Σάντριγχαμ, την ημέρα των Χριστουγέννων, εκεί που η βασίλισσα γιορτάζει πάντα τα Χριστούγεννα.

Η Μπέρι και ο δούκας γνωρίζονται μέσω του οργανισμού Child Bereavement UK και η εκπομπή ήταν η αφορμή για την συγγραφέα και παρουσιάστρια, να μάθει περισσότερα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του δούκα και της δούκισσας, σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

πηγή: HuffPost US