ΔΙΕΘΝΕΣ
08/12/2019 08:25 EET

Γιατί ο θρυλικός Γουίλι Νέλσον σταματάει την χρήση μαριχουάνας στα 86 του

«Ξεκίνησα να καπνίζω φλοιό κέδρου, μετά άρχισα το τσιγάρο και οτιδήποτε άλλο μπορούσα να καπνίσω. Αυτό σχεδόν με σκότωσε».

Ο θρύλος της αμερικάνικης κάντρι μουσικής, Γουίλι Νέλσον, στα 86 του χρόνια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην μακροχρόνια σχέση του με την μαριχουάνα.

«Δεν καπνίζω πια».

«Έχω κακοποιήσει τους πνεύμονές μου αρκετά στο παρελθόν, έτσι ώστε η αναπνοή να είναι λίγο πιο δύσκολη αυτές τις μέρες και πρέπει να είμαι προσεκτικός».

«Ξεκίνησα να καπνίζω φλοιό κέδρου, μετά άρχισα το τσιγάρο και οτιδήποτε άλλο μπορούσα να καπνίσω. Αυτό σχεδόν με σκότωσε».

Ο βραβευμένος με εννέα Grammy, Γουίλι Νέλσον, και άριστος γνώστης της μαριχουάνας, ακύρωσε μέρος της περιοδείας του, το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός αναπνευστικού προβλήματος, χλεύασε τις φήμες ότι ήταν σοβαρά άρρωστος.

«Δεν δίνω δεκάρα γι′ αυτά που λένε. Είμαι εδώ. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ».

Φαίνεται λοιπόν, πως ο μόνος που έχει καπνίσει περισσότερο μαριχουάνα από τον Σνουπ Ντογκ, δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να μοιραστεί ένα τσιγαριλίκι με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Χρειάζεται να καπνίσει ένα απεγνωσμένα», είχε σχολιάσει για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Γουίλι Νέλσον, μιλώντας στον παρουσιαστή του «The Late Show», του CBS, Στίβεν Κόλμπερτ.

Ο Νέλσον που υπήρξε ένας από του μακροβιότερους υποστηρικτές της νομιμοποίησης της μαριχουάνας, έχει στο παρελθόν δηλώσει, πως «η μαριχουάνα μου έσωσε την ζωή».

«Με βοήθησε στο να μην σκοτώσω άνθρωπο και πολύ πιθανό βοήθησε και αρκετούς μεθυσμένους που ήθελαν να σκοτώσουν εμένα».