Ο γιος του Χιου Χέφνερ εγκατέλειψε τα media για την πολεμική αεροπορία

Οι ανακοινώσεις του ίδιου στο Twitter και της γυναίκας του, Σκάρλετ, στο Instagram.
Χιου και Κούπερ Χέφνερ
Christopher Polk via Getty Images
Χιου και Κούπερ Χέφνερ

Ο γιος του Χιου Χέφνερ, Κούπερ, που παρέδωσε τα «κλειδιά» της αυτοκρατορίας που ίδρυσε ο πατέρας του - ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το Playboy - προκειμένου να λανσάρει τη δική του επιχείρηση στον χώρο των media, εγκατέλειψε κι αυτή την προοπτική προς χάριν της πολεμικής αεροπορίας.

Ο 28χρονος Κούπερ Χέφνερ, ήταν CEO της εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας του αλλά άφησε τη θέση αυτή τον περασμένο Απρίλιο για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση στον χώρο των media. Στόχος του, όπως είχε αναφέρει, ήταν να δημιουργήσει μια πλατφόρμα ενημέρωσης που σκοπό θα είχε να «αφυπνίσει και να ενημερώνει» τους millennials. Ποτέ, όμως, δεν έγινε πραγματικότητα αυτή η ιδέα, ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε ότι κάνει πίσω ως προς αυτό του το σχέδιο προς χάρη ενός άλλου, μεγαλύτερου...

Συγκεκριμένα, μέσω twitter, είχε αναφέρει: «Ενημέρωσα την εταιρεία Hefner media ότι θα κάνω πίσω στο λανσάρισμα μιας νέας εταιρείας και θα προχωρήσω στο να προσφέρω μεγαλύτερες υπηρεσίες στην κοινότητα και τη χώρα. Σε μια εβδομάδα αναχωρώ για τη βασική εκπαίδευση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας. ΄Ενας νέος δρόμος ανοίγεται...»

Κι ήταν νέα συζυγός του, Σκάρλετ, που φρόντισε να κάνει γνωστό μέσω social media ότι ο Κούπερ κατατάχθηκε στην πολεμική αεροπορία ποστάροντας μια φωτογραφία από την ορκομωσία του.

ΠΗΓΗ: Daily Mail