"Οχι" της Σουπερ Λιγκ στον Ατρόμητο

Με τον Κορακάκη στον πάγκο ο Ατρόμητος μετά την άρνηση της Σούπερ Λιγκ για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
|
Ο Γιώργος Παράσχος
Ο Γιώργος Παράσχος
Eurokinissi Sports

Η Σούπερ Λιγκ, αρνήθηκε την αναβολή του αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.
Όπως έχουμε αναφέρει η ομάδα του Περιστερίου, ζήτησε την αναβολή γιατί όλο το προπονητικό τιμ είναι σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκαν θετικοί με κορονοϊό.

Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι ο Γιώργος Κορακάκης θα καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας εναντίον του ΠΑΟΚ, ζητώντας όμως ταυτόχρονα την αναβολή του αγώνα της Κ19 στην οποία είναι προπονητής της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Από το βράδυ της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου, ως ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώσαμε για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου, μεταξύ των οποίων του ίδιου του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Παράσχου και του άμεσου βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ως εκ τούτου, καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή κατάσταση λόγω της διασποράς του COVID-19 αποκλειστικά στο προπονητικό επιτελείο κάτι που δεν έχει προβλεφθεί ως ενδεχόμενο από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αιτηθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 17ης Νοεμβρίου στη διοργανώτρια αρχή, Super League, την κατ’ εξαίρεση αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η απάντηση της Super League ήταν αρνητική, διότι το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει την αναβολή αγώνα σε περίπτωση θετικού κρούσματος στο προπονητικό προσωπικό. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θα αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Λόγω της παρουσίας του Γιώργου Κορακάκη στις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας, αιτηθήκαμε την αναβολή της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Κ19 κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο έγινε δεκτό.