Οταν οι σουρικάτες εργάζονται και οι πάπιες περιμένουν στα φανάρια

Με τέτοιες φάτσες πως να μην πεις μετά, πως η ζωή είναι ωραία.
adogslifephoto via Getty Images

Εργασία και χαρά

Οταν μιλάμε για χειρονακτικές δουλειές, το τελευταίο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το παμφάγο, Σουρικάτα! Και όμως... ηλεκτρολόγος στο Πάρκο Ντρουσίλας του ανατολικού Εσεξ στην Αγγλία, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Μία ομάδα από Σουρικάτες αποφάσισαν να βάλουν ένα «χεράκι» και να βοηθήσουν με το να παραδίδουν τα εργαλεία στον υπεύθυνο και βεβαίως να κάνουν και έναν έλεγχο για να δουν αν όντως όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης

Οποιος είπε πως τα ζώα δεν έχουν αντίληψη εφάμιλλη του ανθρώπου, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί. Πάπιες λοιπόν που αποφάσισαν να βγουν για σουλάτσο έδειξαν εξαιρετική πειθαρχία και σεβασμό στους δύο συμπαθέστατους φίλους μας, με τους οποίου ερχόμαστε όλοι σε καθημερινή επαφή, το Σταμάτη και τον Γρηγόρη, σε δρόμο στη Γερμανία, τον οποίο διέσχιζε το τραμ. Μόλις λοιπόν ο «Κύριος» με τα πράσινα τους έκανε νόημα, ο Ντόναλντ και η παρέα του, πέρασαν τον δρόμο με απόλυτη ασφάλεια, δίνοντας παράλληλα ένα μάθημα σε όλους εμάς, που τείνουμε να δείχνουμε μία μικρή αδιαφορία, στην ύπαρξη τους.

Ξέχασε πως είναι Πρωταπριλιά

Η ώρα του φαγητού είχε φτάσει και τετράποδος φίλος μας βρέθηκε μπροστά σε δύο εδέσματα με την δυνατότητα να διαλέξει πιο ήταν αυτό που θα ήθελε για το γεύμα του. Διάλεξε το πιο λαχταριστό, ή έτσι νόμιζε μόνο για να βρεθεί αντιμέτωπος με τις βαρετές και καθημερινές του κροκέτες. Το ύφος του είναι όλα τα λεφτά. Πρωταπριλιά φιλαράκο μου! Είμαστε όλοι μαζί σου.

Είναι πολύ ωραίος τύπος

Τελικά είχε δίκιο ο Επιθεωρητής Κλουζό, από την ομώνυμη ταινία «Ο Ροζ Πάνθηρας» του Μπλέηκ Εντουαρντς, όταν εξηγούσε στον αρχηγό της Γαλλικής Αστυνομίας Ντρέϋφους, πως σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν αυτοί που ηγούνται και αυτοί που απλά ακολουθούν. Ναι, δεν τίθεται θέμα. Ο Γκάρι είναι απλά Ο ηγέτης.

ΠΗΓΉ: HuffPost UK