Οι συμβουλές μιας σερβιτόρας που κέρδισε 4.800 δολάρια σε φιλοδώρημα

Μοιράζεται μαζί μας ορισμένες από τις πιο καυτές συμβουλές της.
.
.
ninageruntho/TikTok

Ένα μικρό χαμό έχει κάνει στο TikTok η Νινα Αντζελίνα η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα σε κλάμπ της Αριζόνα.

Η νεαρή σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok δείχνει πως μάζεσε σε φιλοδώρημα το τρελό ποσό των 4.800 δολαρίων. Κι αυτά από μόλις δύο παρέες στο κλαμπ The Clubhouse στην πόλη Μάγια στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου εργάζεται.

Στο βίντεο που ανέβασε και έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια θεάσεις, η όμορφη ξανθιά κοπέλα προετοιμάζεται για τη βάρδιά της στο The Clubhouse.

Φορόντας ένα ροζ μπικίνι φαίνεται πως δούλευε το ειδικό VIP τμήμα του κλαμπ, σύμφωνα με τη NY Post. Στις εικόνες που ανάρτησε εμφανίζεται να τσεκάρει διάφορους χώρους γύρω από την πισίνα του κλαμπ, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει και ένα μπουκάλι σαμπάνιας Dom Perignon για κάποιους πελάτες της.

.
.
Tik Tok

Τελικά δείχνει δύο αποδείξεις, οι οποίες αποκαλύπτουν το φιλοδώρημα που πήρε για τη δουλειά της.

Στην πρώτη απόδειξη φαίνεται πως μια παρέα ξόδεψε το ποσό των 9.291 δολαρίων σε ποτά και φαγητά στο κλαμπ, με τους πελάτες να της αφήνουν επιπλέον 1.800 δολάρια ως φιλοδώρημα.

.
.
Tik Tok

Μια δεύτερη παρέα έκανε λογαριασμό ύψους 10.855 δολαρίων και το φιλοδώρημά της για την όμορφη σερβιτόρα ζαλίζει: 3.000 δολάρια.

.
.
Tik Tok

Δεν είναι σαφές αν η Αντζελίνα χρειάστηκε να μοιραστεί τo φιλοδώρημα της με το υπόλοιπο προσωπικό ή αν κράτησε ολόκληρο το ποσό των 4.800 δολαρίων για τον εαυτό της.

@ninaanngelina didn’t film a lot bc I was in charge today #bossbabe #scottsdale ♬ original sound - nina angelina

Πηγή: NYPost