Η Πάμελα Άντερσον ζητά με μπικίνι από τον Τραμπ να δώσει χάρη στον Τζούλιαν Ασάντζ

Μέσω Twitter.
ASSOCIATED PRESS

Μια φωτογραφία με μπικίνι, όπου κρατά ένα πλακάτ στο οποίο γράφει «Φέρτε τον Τζούλιαν Ασάντζ πίσω στην Αυστραλία» και απευθύνεται στον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ανέβασε στο Twitter η διάσημη σταρ του τηλεοπτικού «Baywatch», Πάμελα Άντερσον.

Πέρα από αυτή τη φωτογραφία, η Άντερσον ανέβασε και μια άλλη, όπου κρατά ένα χαρτί όπου γράφει «Είμαι ο Τζούλιαν Ασάντζ».

Στο tweet γράφει «#POTUS (πρόεδρος των ΗΠΑ) παρακαλώ #δώστεχάρηστονΤζούλιανΑσάντζ». Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως η 53χρονη είχε ερωτική σχέση με τον 49χρονο Ασάντζ όσο εκείνος διέμενε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, από το 2012 ως το 2019, όπου είχε αναζητήσει άσυλο λόγω των κατηγοριών κατασκοπεία από τις ΗΠΑ και κατηγορίες για βιασμό στη Σουηδία.

Ο Ασάντζ είναι ο άνθρωπος πίσω από το Wikileaks, που έγινε γνωστό για τις διαρροές διπλωματικών εγγράφων και αποκαλυπτικού υλικού σχετικά με επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού σε Ιράκ και Αφγανιστάν- μεταξύ άλλων και επιχειρήσεων που προκάλεσαν θανάτους αμάχων.

Ο ιδρυτής του Wikileaks κρατείται πλέον σε φυλακή στο Λονδίνο, ενώ προσπαθεί να αποφύγει την έκδοση στις ΗΠΑ.

Η Άντερσον επίσης ανέβασε link σε online εκδήλωση για το λανσάρισμα βιβλίου με πορτρέτα υποστηρικτών του Ασάντζ ανά τον κόσμο, που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του καλλιτεχνικού project #WeAreMillions του Courage Foundation, υπέρ του Ασάντζ.

Δημοφιλή