Ομόνοια: 63χρονος έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 14χρονη

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο συλληφθείς έστειλε μία γυμνή φωτογραφία του σε μαθήτρια Β´ γυμνασίου με τη σημείωση «έλα».
.
.
TZAHIV VIA GETTY IMAGES

Έναν 63χρονο επίδοξο παιδοβιαστή συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στην Ομόνοια, σε προγραμματισμένο ραντεβού που είχε ο κατηγορούμενος με μια 14χρονη μαθήτρια.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο συλληφθείς έστειλε μία γυμνή φωτογραφία του σε μαθήτρια Β´ γυμνασίου με τη σημείωση «έλα».

Το ανήλικο παιδί ήταν μαζί με μία συμμαθήτρια της, η οποία νόμιζε πως πρόκειται για πλάκα από κάποιον μαθητή του σχολείου. Για να το διαπιστώσει κάλεσε τον αριθμό του τηλεφώνου του αποστολέα, για να δει εάν το νούμερο είναι καταχωρημένο στις επαφές της.

Έτσι όμως ο 63χρονος απέκτησε τον αριθμό και της δεύτερης ανήλικης, στην οποία την επόμενη μέρα έστειλε μια άλλη άσεμνη φωτογραφία.

Η 14χρονη του απάντησε ότι είναι ανήλικη, αλλά ύστερα από παρότρυνση τής μητέρας της, τον κάλεσε και έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν στην Ομόνοια. Μόνο που ενημέρωσαν πρώτα την αστυνομία και έτσι τα στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του πέρασαν χειροπέδες, μόλις η ανήλικη τον υπέδειξε.

Όταν οι ένστολοι τον οδήγησαν στο τμήμα, δήλωσε αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της προσέλκυσης ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και τις προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δημοφιλή