Παναθηναϊκός-Διπλή Ανάπλαση: Οι 59 διαφωνούντες έβαλαν προσωρινό «stop» καταθέτοντας αγωγή

Πέτυχαν αναβολή εκδίκασης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.
Eurokinissi Sports

«Stop» έστω και προσωρινά στο πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής γηπέδου στο Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό, έβαλαν 59 μέλη του ερασιτέχνη.

Τα μέλη αυτά κατέθεσαν προσφυγή εναντίον της επικύρωσης της Γ.Σ, στην οποία υπερψηφίστηκε σε ποσοστό 68% η διπλή ανάπλαση. Η προσφυγή αυτή μετατράπηκε σε αγωγή.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε το Διοικητικό Εφετείο στην αναβολή της εκδίκασης, η οποία όμως είχε τυπική σημασία για τον Φεβρουάριο τους 2023 ώστε να έχει εκδοθεί απόφαση ως τότε για την αγωγή.

Τα 59 αυτά μέλη ισχυρίζονται ότι το πρότζεκτ όφειλε να έχει υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι επί των ψηφισάντων, αλλά και ότι δεν έπρεπε να υπάρχει επιστολική ψήφος. Έτσι αυτοί οι 59 άνθρωποι ζήτησαν την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης.

Το πιο σημαντικό μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ότι θα καθυστερήσουν όλες οι διαδικασίες, αφού για τους επόμενους εννέα μήνες θα μπορεί να προχωρήσει κάτι στα έργα και ειδικά η υπογραφή συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Αθήνας και του Παναθηναϊκού.