ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/07/2020 21:03 EEST

Παρίσι – Θεσσαλονίκη από σήμερα 15 Ιουλίου η Air France

Απευθείας πτήσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις ξεκίνησε η Air France να συνδέει απευθείας το Παρίσι με τη Θεσσαλονίκη, από σήμερα 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου.     

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο, με αναχώρηση από το Παρίσι: 07:10 / άφιξη 11:10  και αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη: 12:20 / άφιξη 14:30  

«Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την απόφαση του ομίλου Air France-KLM  να συνδέσει και πάλι τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι σε μια περίοδο μάλιστα που χαρακτηρίζεται από συνθήκες πρωτοφανούς δυσκολίας λόγω της πανδημίας Covid-19. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η δυναμική της αγοράς, το πολυσχιδές τουριστικό προφίλ της πόλης και οι προοπτικές ανάπτυξής της είναι παράμετροι που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος, δικαιώνοντας την απόφαση της Air-France  να επενδύσει στην συγκεκριμένη  αγορά». 

«Η Fraport Greece θα υποστηρίξει με συνέπεια και στενή συνεργασία την παρουσία του ομίλου Air France-KLM  στα αεροδρόμια της,  προσφέροντας ένα άρτιο επιχειρησιακό περιβάλλον,» ανέφερε ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος, ενώ ο περιφερειακός διευθυντής του ομίλου Air France-KLM στην Αθήνα, Γιάννης Πανταζόπουλος επισήμανε ότι: «η επαναφορά της πτήσης προς την Θεσσαλονίκη μας κάνει πολύ περήφανους, ενώ επιβεβαιώνει την σημασία της ελληνικής αγοράς για τον όμιλο Air France - KLM».

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για εξασφαλιστούν τα υψηλότερα επίπεδα υγείας και ασφάλειας και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την έναρξη των ταξιδιών. Ο όμιλος  Air France - KLM έχει πολλά χρόνια παρουσία στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό, την επιχειρηματική και εμπορική κίνηση μεταξύ των χωρών.»