Πάτρα: Μυστική κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για την Μαλένα και την Ίριδα

Δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υποστηρίζοντας δηλαδή το κατηγορητήριο εναντίον της 33χρονης πρώην συζύγου του.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Μυστική κατάθεση έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε κατάθεση για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι είπε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση και επαφή με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υποστηρίζοντας δηλαδή το κατηγορητήριο εναντίον της 33χρονης πρώην συζύγου του.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε ότι είχε την αίσθηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα και περιέγραψε τι είδε εκείνος στην περίπτωση της Ίριδας και της Μαλένας.

Η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι στην περίπτωση της Μαλένας είχε εκφράσει αρχικά αμφιβολίες για το εάν είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας, δεδομένου ότι ήταν άρρωστη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να διαλευκανθεί η υπόθεση για να μάθει «ποιος τού σκότωσε τα παιδιά» όπως χαρακτηριστικά φέρεται να είπε.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία ήταν εκείνη που βρήκε τη μικρή Ίριδα νεκρή.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή