Το Peaky Βlinders γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.
Peter Byrne - PA Images via Getty Images

Βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στη δημοφιλή βρετανική τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Η εταιρεία Endemol συνεργάζεται με την Curve Digital και την FuturLab για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αφηγηματικής δράσης για κονσόλα και PC εμπνευσμένο από την δραματική γκανγκστερική σειρά, που κάνει θραύση παγκοσμίως, σύμφωνα με το NME.

Οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα έχει «εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό» που θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν «όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες» καθώς και τοποθεσίες από τη σειρά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Curve Digital, Ντομινίκ Γουίτλι, δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Endemol Shine Group σε αυτό το μοναδικό IP. Η σειρά Peaky Blinders βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου με τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές και οι χαρακτήρες και οι ιστορίες θα μεταμορφωθούν τώρα σε μια διαδραστική εμπειρία. Δεν μπορώ να περιμένω».

Με τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς να έχουν ολοκληρωθεί και να αναμένεται η προβολή τους αργότερα εντός της χρονιάς και τις συζητήσεις για μεταφορά της και στη μεγάλη οθόνη να βρίσκονται σε εξέλιξη, οι θαυμαστές της συμμορίας του Μπέρμιγχαμ έχουν κάτι ακόμη να περιμένουν από την αγαπημένη τους σειρά.

Πηγή: ΑΠΕ