Πού δεν θα πρέπει ποτέ πια να βάζετε τη βαλίτσα σας σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Τι αναφέρουν τα tips διαμονής αεροσυνοδού σε ξενοδοχεία που έγιναν viral
Portrait of beautiful hostess in airport with mobile phone.
Thantip Mitupatum via Getty Images
Portrait of beautiful hostess in airport with mobile phone.

Είναι 30 ετών κι η δική της ρουτίνα είναι να επισκέπτεται ξενοδοχεία για σύντομη διαμονή, καθ′ ότι εξασκεί το επάγγελμα της αεροσυνοδού.

Ο λόγος για την Κατ Καμαλάνι από την Αμερική, η οποία θέλησε πρόσφατα να μοιραστεί μέσα από ένα βίντεο τα όσα κάνει όταν επισκέφτεται ένα ξενοδοχείο... και κατάφερε να ... τα σπάσει στα social media. Πάνω από 6 εκατομμύρια views έχει το βίντεο με τις οδηγίες που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok. Μεταξύ των οδηγιών που ξεχωρίζουν είναι εκείνη που έχει να κάνει με το που δεν θα πρέπει να τοποθετούμε τις βαλίτσες μας μόλις φθάνουμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου:

«Δεν πρέπει να τοποθετούνται δίπλα στο κρεβάτι, διότι έχουν περάσει από ένα ολόκληρο αεροδρόμιο και είναι ”αηδιαστικές”», είναι συμβουλή της που γίνεται ιδιαίτερα πολύτιμη την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Επίσης, η Κατ λέει: «Το βασικότερο όλων είναι να μην λέτε δυνατά τον αριθμό του δωματίου σας, σε περίπτωση που είναι κάποιος κοντά δε θέλετε να ξέρει πού μένετε».

Κι ακόμα:

«Είναι απαραίτητο να τσεκάρετε ότι κανένας δεν είναι πίσω σας όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Αφού μπείτε στο δωμάτιο, ελέγξτε αν είναι κάποιος μέσα, πίσω από κουρτίνες, κάτω από το κρεβάτι κτλ», αναφέρει για να συστήσει επίσης το κείδωμα της πόρτας και μάλιστα διπλά αν υπάρχει διπλή κλειδαριά.

Η ίδια τέλος, προσθέτει ότι πρέπει να ελέγχουμε τις γωνίες του στρώματος του κρεβατιού για κοριούς και να αφαιρούνται όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια και το σκέπασμα, γιατί τα ξενοδοχεία «ποτέ δεν τα πλένουν αυτά» κι ολοκληρώνει το βίντεο με συμβουλές τοποθέτησης των τροφίμων στο ψυγείο και αν δεν υπάρχει αυτό, στην παγωνιέρα.

Κατ Καμαλάνι TikTok
TikTok
Κατ Καμαλάνι TikTok

ΠΗΓΗ: Tik Tok