ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/09/2020 14:10 EEST | Updated 16/09/2020 14:11 EEST

Πού μπορείτε να βλέπετε ποια σχολεία κλείνουν λόγω κορονοϊού

Η λίστα θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, στο Ηράκλειο αναστέλλουν τη λειτουργία τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας, που αφορά στα σχολεία και τμήματα που κλείνουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η λίστα με τα σχολεία που κλείνουν

Επιπλέον, σύμφωνα με την εν λόγω λίστα, έως τις 27 Σεπτεμβρίου αναστέλλει τη λειτουργία του και το τμήμα Β5 του 2ου Γυμνασίου Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η λίστα αυτή θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μπορείτε να βλέπετε ποια σχολεία θα κλείνουν κάθε φορά. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Υπενθυμίζεται, ότι έως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.