Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Αλκη

Ισχυρίστηκε πως δεν συμμετείχε στη φονική επίθεση κατά του νεαρού φιλάθλου του Αρη. Τι είπε στην απολογία του
MotionTeam

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο νεαρός ο οποίος συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή κ.α. αρνείται τις κατηγορίες.

Eνώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητό του αλλά αποβιβάστηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος κατονόμασε κάποιους από τους συμμετέχοντες και είπε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Αρη. Δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό.

Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι υπόλοιποι 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ζήτησαν και έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης προθεσμία για να απολογηθούν και αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια την Τετάρτη.

Πηγή: Dikastiko.gr

Δημοφιλή