Πρώτα τα ηλεκτρονικά είδη στην “Βlack Friday” – Ακολουθούν ένδυση, υπόδυση, προϊόντα σπιτιού

Ζήτηση, προσφορές αλλά και έλεγχοι προς αποφυγή κρουσμάτων εξαπάτησης των καταναλωτών.
.
.
Eurokinissi

Η «Βlack Friday» ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου με προσφορές κι εκπτώσεις ακόμα και κατά 70% σε κάποια είδη, τόσο σε μεγάλες αλυσίδες, όσο και σε μικρότερα καταστήματα.

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με τα εμπορικά να είναι ανοιχτά και την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα ακολουθήσει η Cyber Monday για συμφέρουσες διαδικτυακές αγορές. Το υπουργείο Ανάπτυξης εντείνει τους ελέγχους προς αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας, οι καταναλωτές πάντως καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων. Ο Κώστας Σκρέκας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 24/11 αυτοψία στην οδό Ερμού.

Χιλιάδες καταναλωτές βρέθηκαν στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας την Ερμού για να επωφεληθούν των εκπτώσεων.

Τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, έρχονται με διαφορά πρώτα στην προτίμηση των καταναλωτών, ενώ ακολουθούν τα καταστήματα, ένδυσης υπόδησης, τα καλλυντικά και τα προϊόντα σπιτιού.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νίκος Κουγιουμτζής, δήλωσε: «Προσφορές υπάρχουν φτάνουν έως και το 70% αρκεί να κάνει έρευνα αγορά να βρει το αντικείμενο που θέλει στην τιμή του το θέλει η σχέση ποιότητας και τιμής είναι το καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Αυτοψία στην αγορά της Ερμού έκανε το πρωί και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που δήλωσε: «Με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, έχουμε προχωρήσει σε τιμοληψίες χιλιάδων προϊόντων όλο το προηγούμενο διάστημα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι από σήμερα και μετά, τα προϊόντα που προσφέρονται με έκπτωση πραγματικά να προσφέρονται σε πραγματικές εκπτώσεις».

Mέχρι στιγμής περισσότερες από 10 εταιρείες έχουν εντοπιστεί να παραπλανούν τους καταναλωτές με πλασματικές εκπτώσεις.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Δημοφιλή