Πρώτο εξώφυλλο στη Vogue για την Amal Clooney - Μεγάλη χαρά για την απουσία του George

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal Clooney έκανε το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο της Vogue Μαΐου και οι αντιδράσεις έχουν υπάρξει ενθουσιώδεις.

Μιλώντας για την καριέρα της, την σύγχρονη πολιτική και τον ρόλο της ως μητέρα δίδυμων παιδιών, η Amal αποκάλυψε επίσης ότι η πρώτη λέξη που είπαν τα παιδιά της ήταν το ‘Mama’, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο George ήταν πολύ προσεκτικός να διασφαλίσει ότι αυτή θα ήταν η πρώτη τους λέξη».

Στο Twitter υπήρχαν πολλές αντιδράσεις με κύριες τις εξής πέντε.

1. Η απουσία του George Clooney στο εξώφυλλο

Ο Brett ενθουσιάστηκε: «Μπορούμε να επιδοκιμάσουμε τη Vogue που τόνισε το γεγονός ότι είναι δικηγόρος και ακτιβίστρια και δεν είπαν κάτι ηλίθιο όπως ότι ήταν απλώς η σύζυγος του George ή απλώς ένα πρότυπο στυλ».

2. Η αποθέωση των ακαδημαϊκών γνώσεών της

Όπως σχολίασε μια Twitter-user: «Είναι αυτή η πιο διανοητικά πετυχημένη γυναίκα που έχει βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue;»

3. Η επίγνωση ότι η ζωή της δεν ξεκίνησε όταν έγινε διάσημη

Μια χρήστης του Twitter έγραψε, «Μια μέρα ελπίζω να γράψουν και για μένα την εισαγωγή ”Ήταν μια γυναίκα που πραγμάτωσε την ενήλικη ζωή της...”».

4. Η ιστορία της σχέσης της με τον σύζυγό της

Όπως γράφει το άρθρο της Vogue: «Έγιναν φίλοι, κράτησαν επαφή. Η Amal είναι πολύ του email και ο George απάντησε χιουμοριστικά, γράφοντας αμέτρητα mail στο ύφος του σκύλου του Einstein, που υποτίθεται ότι είχε παγιδευτεί σε διάφορα μέρη και χρειαζόταν νομική βοήθεια».

5. Και τι ακριβώς συνέβη στο περίφημο σαφάρι

Σύμφωνα με το άρθρο: «Μερικές καμηλοπαρδάλεις ήρθαν κοντά της», αφηγείται ο George. «Απλώς εμφανίστηκαν από τη μέση του πουθενά. Την φωτογράφισα και εκείνη χαμογελούσε. Γυρίζω στο φιλαράκι μου τον Ben και του λέω, ”Ξέρεις, νομίζω ότι πρέπει να τη ζητήσω σε γάμο”. Και ο Ben απάντησε, ”Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα”».