Ψαράς στη Γαλλία έπιασε τεράστιο χρυσόψαρο, πάνω από 30 κιλά

Ο ψαράς χρειάστηκαν 25 ολόκληρα λεπτά για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η ψαριά,
.
.
Youtube

Τα χρυσόψαρα είναι συνήθως αρκετά μεγάλα για να ζουν σε μια γυάλα στα σπίτια των ανθρώπων και μετά βίας καταλαμβάνουν αρκετό χώρο για να προκαλέσουν προβλήματα.

Ωστόσο, ο ψαράς, Άντι Χάκετ κατάφερε να πιάσει ένα από τα μεγαλύτερα χρυσόψαρα του κόσμου, με βάρος άνω των 30 κιλών στη λίμνη Μπλουγότερ Λέικ στη περιοχή της Σαμπανίας στη Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα υβριδικό είδος κυπρίνου και κόι και πιστεύεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο του είδους του που έχει αλιευθεί ποτέ.

Ο Χάκετ χρειάστηκαν 25 ολόκληρα λεπτά για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η ψαριά, σύμφωνα με την Guardian.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχω δει ποτέ [...] Ήξερα ότι ήταν μεγάλο ψάρι όταν πήρε το δόλωμά μου και πήγε από τη μια πλευρά στην άλλη μαζί του. Στη συνέχεια βγήκε στην επιφάνεια 30 ή 40 μέτρα μακριά και είδα ότι ήταν πορτοκαλί. Ήταν υπέροχο που το έπιασα, αλλά ήταν και καθαρή τύχη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χάκετ πόζαρε με το τεράστιο χρυσόψαρο για μια φωτογραφία και στη συνέχεια το άφησε πίσω στη λίμνη.

Ο υπεύθυνος αλιείας της περιοχής, Τζέισον Κόουλερ δήλωσε πως «βάλαμε το χρυσόψαρο [στη λίμνη] πριν από περίπου 20 χρόνια ως κάτι διαφορετικό για να ψαρεύουν οι πελάτες. Από τότε έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει, αλλά δεν βγαίνει συχνά. Είναι άπιαστο».

Δημοφιλή