Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία για εκδικητική πορνογραφία

Η αντίδραση των συντελεστών της εκπομπής και η ανακοίνωση του ANT1.
ANT1

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλο ανακοίνωσε η πετυχημένη σατιρική τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1, μετά τις καταγγελίες που προέκυψαν σε βάρος του για εκδικητική πορνογραφία.

Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε ότι ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής του δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής, εξηγώντας του ότι διακόπτεται η συνεργασία τους.

Ο λόγος είναι οι καταγγελίες από πρώην σύντροφό του για revenge porn, που δημοσιοποιήθηκαν και έγιναν μεγάλο θέμα στα social media.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα [...] Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη [...] Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο», είναι μερικά από τα όσα είπαν στον αέρα οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του ″Ράδιο Αρβύλα″ και ″VINΥΛΙO″, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσίευσε πρώτος στο Instagram ένας ακτιβιστής, o Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε την συγκεκριμένη κοπέλα στην Αλόννησο, όπου και διατηρεί εξοχικό και κατάστημα. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, αλλά μετά τον χωρισμό τους ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς την έγκριση της κοπέλας.

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου, του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Ολο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022.

(με πληροφορίες από e-tetradio, ΕΡΤ)

Δημοφιλή