Ρόδος: Συνελήφθη Νορβηγός που αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία έξω από Λύκειο

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ»
Η αγγελία που είχε αναρτήσει ο Νορβηγός έξω από Λύκειο της Ρόδου.
Η αγγελία που είχε αναρτήσει ο Νορβηγός έξω από Λύκειο της Ρόδου.
rodiaki.gr

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Ιουνίου, ένας Νορβηγός που ζει στη Ρόδο, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία έξω από Λύκειο, αναζητώντας παρέα έναντι 15 ευρώ.

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, αναμένται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Στην αγγελία που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα ...

Πέμπτη στις 13:00»

Πηγή: rodiaki.gr

Δημοφιλή