ΔΙΕΘΝΕΣ
06/08/2019 19:09 EEST

Ο Σαλβίνι περιοδεύει στις παραλίες, πίνει μοχίτο και παριστάνει τον DJ

Ελπίζοντας ότι θα μαζέψει τις ψήφους του Ιταλικού νότου.

HUFFPOST

Τον Αύγουστο, οι Ιταλοί τείνουν να εγκαταλείψουν την πόλη και να κατευθύνονται προς την παραλία - και ο Ματέο Σαλβίνι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο ακροδεξιός ηγέτης της Λίγκας και υπουργός Εσωτερικών, εθεάθη στον αγαπημένο του προορισμό κατά την διάρκεια των διακοπών, την παραλία Παπίτι, στην Αδριατική ριβιέρα, να πίνει μοχίτο, να βγάζει selfie και να παριστάνει τον dj. 

Ο «πολυσχιδής» πολιτικός, μπορεί όμως και συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αν και σε διακοπές, δεν αμελεί τα πολιτικά και μή δρώμενα της χώρας.

Οργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις αλλά και μερικές συνεντεύξεις, για να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, όπως τις Βρυξέλλες αλλά και τους συνοδοιπόρους του στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας, το κίνημα των Πέντε Αστέρων. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στους δημοσιογράφους που δημοσιοποίησαν βίντεο του γιού του να κάνει βόλτες με τζετ-σκι της Αστυνομίας , ούτε και την γυναίκα Ρομά, από το Μιλάνο, που ξεστόμισε το καταπληκτικό: Του αξίζει μία σφαίρα στο κεφάλι, επειδή είναι ρατσιστής.

Η «εκστρατεία» των διακοπών του, έχει αποδειχθεί τόσο επιτυχημένη, που σχεδιάζει να την συνεχίσει δίνοντας βροντερό παρόν σε όλο το νότιο τμήμα της Ιταλίας, με την ελπίδα να ξεσηκώσει την βάση των ψηφοφόρων του μπροστά σε μια πιθανή εκλογική αναμέτρηση, καθώς ο συνασπισμός με το κίνημα των Πέντε Αστέρων, γίνεται όλο και πιο εύθραυστος.

Με βάση λοιπόν το «Ιτάλιαν Τουρ Σάμερ 2019 μπάι Ματέο Σαλβίνι», οι περιοχές της Πούλια, της Καλαβρίας, του Αμπρούτζο και της Σικελίας αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές, καθώς το μοχίτο θα ρέει άφθονο, οι selfie θα ακολουθούν η μία την άλλη, οι βαρυσήμαντες δηλώσεις θα ξεσηκώνουν τα πλήθη και όλα αυτά με μουσική υπόκρουση που μόνο ένας τέτοιος λαοπλάνος «ηγέτης» γνωρίζει ούτως ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Sponsored Post