Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών, σε νέο βίντεο χορεύει αισθησιακά με γνωστό τραγουδιστή

Μετά το ξέφρενο πάρτι.
Anadolu Agency via Getty Images

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν είπε ότι έκανε τεστ ναρκωτικών, μετά την εμφάνιση νέου βίντεο που την δείχνουν να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα, ο οποίος κάποια στιγμή την φιλά στο λαιμό.

Σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, η κα Μαρίν είπε ότι έκανε το τεστ την Παρασκευή - και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα.

Μόλις μία ημέρα μετά το βίντεο από το πάρτι που συμμετείχε και για το οποίο κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, καλείται να διαχειριστεί το σάλο που έχει προκληθεί στη χώρα της, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα και νέο βίντεο από άλλη νυχτερινή της έξοδο.

Το βίντεο προέρχεται από νυχτερινό κέντρο, λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, και δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα, ο οποίος κάποια στιγμή την φιλά στο λαιμό.

Σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης, είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ολάβι Ουσιβίτρα.

«Τις τελευταίες ημέρες διατυπώθηκαν σοβαρές δημόσιες κατηγορίες ότι βρέθηκα σε έναν χώρο όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών ή ότι εγώ η ίδια έκανα χρήση», είπε η Μάριν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Θεωρώ πολύ σοβαρές αυτές τις κατηγορίες και, μολονότι θεωρώ άδικο το αίτημα να υποβληθώ σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών, για τη νομική προστασία μου και για να ξεκαθαρίσω τυχόν αμφιβολίες, έκανα το τεστ σήμερα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε περίπου μία εβδομάδα».

Αφού κυκλοφόρησαν τα βίντεο, μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού αλλά και πολιτικοί της αντιπολίτευσης ζητούσαν από τη Μάριν να υποβληθεί στο τεστ. Η ίδια είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών και δεν είδε κανέναν να κάνει χρήση στο πάρτι όπου παραβρέθηκε.

Αν και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν τη Μάριν γιατί συνδυάζει την απαιτητική εργασία της με τη δραστήρια ιδιωτική ζωή της, άλλοι αμφισβητούν την απόφασή της να επιτρέψει να την βιντεοσκοπήσουν, ακόμη και αν της υποσχέθηκαν ότι τα βίντεο προορίζονταν μόνο για ιδιωτική χρήση.

Σε μια περίοδο που η Ευρώπη βρίσκεται σε αναταραχή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Μάριν επικρίθηκε επίσης με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στο πάρτι θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να εκτελέσει γρήγορα τα καθήκοντά της σε περίπτωση κρίσης.

«Αν υπήρχε κατάσταση κρίσης θα το γνώριζα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου», είπε στους δημοσιογράφους σήμερα, προσθέτοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι καλά εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε στρατιωτική κρίση που θα επηρέαζε τη χώρα.

Δημοφιλή