ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/10/2018 09:52 EEST | Updated 23/10/2018 09:53 EEST

Σύλληψη γνωστού εφοπλιστή και του γιου του στην Τρούμπα

Sergei Fyss via Getty Images

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του, καθώς το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν έξω από μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας, στον Πειραιά. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο εφοπλιστής και ο γιος του είχαν πάει να διασκεδάσουν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής. Μαζί τους ήταν μια γυναίκα, η οποία είχε αφήσει εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου της ένα σκυλάκι το οποίο άρχισε να δυσφορεί και να γαυγίζει. Μία διερχόμενη γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση για εγκατάλειψη σκύλου εντός οχήματος. 

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο ανήκει στη γυναίκα που διασκέδαζε με την εφοπλιστική οικογένεια. Όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, αυτή είπε ότι μπαίνει στο μπαρ για να πάρει την τσάντα και το παλτό της. Τελικά βγήκε έξω με τους δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να λογομάχησαν με τους αστυνομικούς και μετά από λίγο να τους εξύβρισαν. Κάπως έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, προκειμένου να περάσουν από την αυτόφωρη διαδικασία.