Συνελήφθη γιατί δολοφόνησε με δηλητήριο συμμαθητή της κόρης της που είχε καλύτερους βαθμούς

Η κατάσταση του αγοριού επιδεινώθηκε σοβαρά αμέσως μετά την επανεισαγωγή του στο νοσοκομείο και πέθανε.
Jimmy Alim / EyeEm via Getty Images

Μια μητέρα, 42 ετών, συνελήφθη επειδή φέρεται να δηλητηρίασε έναν συμμαθητή της κόρης της γιατί είχε καλύτερους βαθμούς στο σχολείο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρόβας της ετήσιας εκδήλωσης αποφοίτησης σε σχολείο της πόλης Καραϊκάλ της Ινδίας.

Το αγόρι όταν επέστρεψε στο σπίτι του 12.30 το μεσημέρι, είπε στη μητέρα του ότι άρχισε να αισθάνεται άρρωστος αφού ήπιε ένα αναψυκτικό που του προσέφερε ο σχολικός φύλακας.

Ο νεαρός υπέθεσε ότι το αναψυκτικό του το προσέφερε ο σχολικός φύλακας, αλλά στην πραγματικότητα, είχε δοθεί στον φύλακα από τη μητέρα μιας συμμαθήτριας του.

Αφού ο μαθητής άρχισε να κάνει εμετούς, οι γονείς του κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο Καραϊκάλ. Μετά τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

.
.
Youtube

Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του μαθητή, έκανε έρευνα και μέσα από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος του σχολείου είδε ότι η μητέρα μιας συμμαθήτριας του, είχε παραδώσει το μπουκάλι με το αναψυκτικό στον σχολικό φύλακα.

Η μητέρα της νεαρής ήθελε να εκδικηθεί τον νεαρό καθώς αυτός είχε λογομαχήσει με την κόρη της για τους βαθμούς, αναφέρει το Οdditycentral.

«Η μητέρα της έδωσε ένα αναψυκτικό στον φύλακα του σχολείου μου λέγοντας ότι ήταν από τη μητέρα μου», ακούγεται να λέει το αγόρι σε ένα βίντεο που γυρίστηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Ήπια και άρχισα να νιώθω άβολα και έτσι πήγα σπίτι. Μετά άρχισα να κάνω εμετούς».

Δυστυχώς, η κατάσταση του αγοριού επιδεινώθηκε σοβαρά αμέσως μετά την επανεισαγωγή του στο νοσοκομείο και πέθανε.

Η 42χρονη μητέρα, παραδέχτηκε ότι έριξε δηλητήριο στο ποτό του 13χρονου αγοριού, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούσε καθαρτικά χάπια από κάποιον που παρασκευάζει αγροτικά φάρμακα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα