Συγκλονιστικό πρωτοσελιδο της Marca για τον τραυματισμό 7 χιλιοστών των κοιλιακών του Ναδάλ

Και την απόφαση του να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον.
MARCA

Με ένα ιστορικό πρωτοσέλιδο υποδέχθηκε την Παρασκευή η Marca την απόφαση του Ράφα Ναδάλ, να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον, δίνοντας αυτόματα το εισιτήριο για τον τελικό στον Νικ Κύργιο.

Ο Ισπανός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στον ημιτελικό και αποσύρεται, παρ’ ότι προσπάθησε να προπονηθεί και να βρει τρόπο να σερβίρει, ώστε να αγωνιστεί.

Ο Ναδάλ έχει θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς και δεν θα ρισκάρει να αγωνιστεί, αφού σε περίπτωση επιδείνωσης μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για τρεις επιπλέον μήνες.

Η Ισπανική «Marca», αποτύπωσε στο πρωτοσέλιδό της με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα όσα αισθάνονται στην Ισπανία για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα ακόμα Grand Slam, χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό «ως τη μεγαλύτερη θλάση του Ισπανικού αθλητισμού».

«7 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ», έγραψε η πιο δημοφιλής εφημερίδα στη χώρα βάζοντας μία φωτογραφία με ένα υποδεκάμετρο, έχοντας σημειώσει ακριβώς τα 7 χιλιοστά.

Δημοφιλή