ΔΙΕΘΝΕΣ
03/11/2018 18:11 EET | Updated 03/11/2018 18:13 EET

Σκύλος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του (κι εκείνος πιστεύει ότι δεν το ήθελε)

forisana via Getty Images

Κατά το γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ, είδηση δεν υφίσταται όταν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Τι γίνεται όμως όταν ένας σκύλος πυροβολήσει τον ιδιοκτήτη του;

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτό συνέβη σε έναν άνδρα στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Ο Σόνι Τζίλιγκαν βρισκόταν καθ′ οδόν για κυνήγι, έχοντας φορτώσει στην καρότσα του αυτοκινήτου του την καραμπίνα και τα τρία σκυλιά του.

Ξαφνικά, ενώ οδηγούσε, δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο στήθος. Οντας εντελώς μόνος του στην περιοχή, αρχικά πίστεψε ότι έγινε στόχος ελεύθερου σκοπευτή. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ένα από τα σκυλιά του, ο Τσάρλι, ένα Ροτβάιλερ βάρους 54 κιλών, γλίστρησε και σφήνωσε το πόδι του στη σκανδάλη της καραμπίνας, πυροβολώντας το ανυποψίαστο αφεντικό του.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Τζίλιγκαν κατάφερε να βγει από το όχημα και να καλέσει την Αμεση Βοήθεια, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ελ Πάσο. Κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ, όπως ανέφερε, έχει... συγχωρήσει τον σκύλο του.

«Ο Τσάρλι είναι ένα μεγάλο, αλλά πολύ τρυφερό σκυλί. Δεν θα πείραζε ποτέ κανέναν, είμαι βέβαιος ότι δεν ήθελε να με πυροβολήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Independent

Sponsored Post