Κυνηγοί ποζάρουν με νεκρή αρκούδα και τα μωρά της όσο αργοπεθαίνουν

«Εγώ και εσύ δεν παίζουμε. Πάμε όπου γουσ*** και σκοτώνουμε ότι γουσ****».
Το συγκλονιστικό είναι ότι αμέσως μετά ο γιος, Όουεν, ποζάρει για φωτογραφία κρατώντας το πόδι της νεκρή αρκούδας.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα παρακολούθησης στην Αλάσκα είδε το φως της δημοσιότητας. Το υλικό παρουσιάζει έναν άνδρα με το γιο του να σκοτώνουν μια μαύρη αρκούδα και τα μωρά της και την ίδια ώρα να βγάζουν φωτογραφίες το θέαμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ταυτόχρονα βροντοφωνάζουν πως ποτέ δεν θα συλληφθούν για την πράξη τους όσο τα ζώα αργοπεθαίνουν.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από το «Humane Society» δείχνει τον Άντριου Ρένερ και τον γιο του, Όουεν να πλησιάζουν το καταφύγιο των ζώων στο νησί Έσθερ και στη συνέχεια να τα πυροβολούν σκοτώνοντας και τα τρία αρκουδάκια που βρίσκονταν μέσα.

Μια φωτογραφική μηχανή για την άγρια φύση είχε τοποθετηθεί εκεί καθώς τα ζώα αποτελούσαν μέρος μια μελέτης.

Τα πλάνα δείχνουν τον Ρένερ και τον γιο του να πυροβολούν μέσα στο κρησφύγετο ενώ ακούγονται οι κραυγές των ζώων. Στη συνέχεια σέρνουν την νεκρή μητέρα έξω και ακούγονται να φωνάζουν «Δεν θα μπορέσουν να το συνδέσουν ποτέ σε μας».

Το συγκλονιστικό είναι ότι αμέσως μετά ο γιος, Όουεν, ποζάρει για φωτογραφία κρατώντας το πόδι της νεκρή αρκούδας.

«Εγώ και εσύ δεν παίζουμε. Πάμε όπου γουσ*** και σκοτώνουμε ότι γουσ****», ακούγεται να λέει ο ένας από τους δύο άνδρες.

Το κυνήγι και ο θάνατος αρκούδας είναι παράνομη σε εκείνη την περιοχή.

Ο Άντριου Ράνερ καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή 2 μηνών και πρόστιμο ύψους 20.000 δολαρίων. Επίσης του κατασχέθηκαν, τα όπλα, το φορτηγό και οτιδήποτε άλλο είχε μαζί του εκείνη την ημέρα. Και οι δύο άνδρες έχασαν τις άδειες κυνηγιού.

Δείτε το βίντεο με την απάνθρωπη πράξη (Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες)

Πηγή: The Guardian

Δημοφιλή