Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίαιοι κακοποιοί - Κλωτσούσαν ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν

Χαρακτηριστική είναι η περρίπτωση 77χρονης, την οποία κλωτσούσαν με όλη τους τη δύναμη, για να τους παραδώσει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Eurokinissi

Νεαροί σε ηλικία αλλά ιδιαίτερα βίαιοι είναι οι δύο άνδρες και η γυναίκα, που συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ληστειών και τους κατηγορούν ότι μαζί με συνεργούς τους διέπραξαν τέσσερις ληστείες και δεκαοχτώ διαρρήξεις και κλοπές.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 17χρονος, ένας 20χρονος και μία 22χρονη, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλες δύο γυναίκες, 17 και 24 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, κατά τη διάπραξη των ληστειών ήταν βίαιοι απέναντι στα ηλικιωμένα θύματά τους με πιο τρανταχτό παράδειγμα την περίπτωση μία 77χρονης γυναίκας, την οποία κλωτσούσαν με όλη τους τη δύναμη, για να τους παραδώσει όσα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα είχε στην κατοχή της.

Τα μέλη της σπείρας -βάσει της δικογραφίας- διέπρατταν και κλοπές από κατοικίες. Προσέγγιζαν το σπίτι - στόχο τους, παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι αστυνομικοί του «Ληστειών» συνέλαβαν τα τρία μέλη στη Χασιά, όπου έμεναν, αλλά συνεχίζουν την έρευνά τους, καθώς θεωρούν ότι τα θύματά τους είναι πολλά περισσότερα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα