Στην Ελλάδα την Παρασκευή ο Υπουργός Αμυνας του Ισραήλ

Θα συναντηθεί με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και θα συνομιλήσουν για θέματα πολιτικής και ασφάλειας.
NurPhoto via Getty Images

O Υπουργός Άμυνας του Iσραήλ κ. Mπένι Γκαντζ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη για θέματα πολιτικής και ασφάλειας στη χώρα μας την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου σε επίσημη τελετή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα.

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ θα γίνει δεκτός με τιμητική φρουρά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα και θα έχει διευρυμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τους συνεργάτες τους.

Θα ακολουθήσει κοινή δήλωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο, ενώ θα υπάρξει και προσωπική συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών.

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ θα συνοδεύεται από αξιωματούχους του Υπουργείου, τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Νόαμ Κατς και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο στην Αθήνα Συνταγματάρχη Tαλ Ουάλενμπεργκ.

Δημοφιλή