Στο Μενίδι ο ψηλότερος χιονάνθρωπος της χώρας

Ζυγίζει περισσότερο από 2 τόνους.
Δυτική Οχθη

Περισσότερες από τρεις ώρες χρειάστηκε μια παρέα στις Αχαρνές Αττικής για να κατασκευάσει τον υψηλότερο χιονάνθρωπο στη χώρα, ύψους 4,5 μέτρων, χάρη στο άφθονο χιόνι που έπεσε στην περιοχή κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

«Χρειαστήκαμε περισσότερες από 3 ώρες να το ολοκληρώσουμε και ήταν τόση η θετική ενέργεια που είχαμε, που όχι μόνο δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος, αλλά δεν κουραστήκαμε κιόλας» δήλωσε ο Γιώργος Παλαιολόγου, ένας εκ των συντελεστών του εντυπωσιακού αυτού εγχειρήματος στον ιστότοπο Δυτική Οχθη.

Δυτική Οχθη

Ο τεράστιος αυτός χιονάνθρωπος στέκει στην συμβολή των οδών Λέκκα Μήτρου και Κλισαμπάρδα, στο δήμο Αχαρνών, και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας μιας παρέας φίλων. Με ύψος πάνω από 4,5 μέτρα, ζυγίζει περισσότερο από 2 τόνους.

«Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά να φτιάξουμε έναν μικρό χιονάνθρωπο για να γελάσουμε μεταξύ μας», δήλωσε ένας εκ των δημιουργών του εντυπωσιακού, αλλά εφήμερου, χιονάνθρωπου.

Δυτική Οχθη

Υπερήφανοι για το κατόρθωμά τους τα μέλη της παρέας απαθανατίστηκαν δίπλα στον χιονάθρωπο πριν αρχίσει αυτός να λιώνει. Οσο για την υπόσχεσή τους, στην επόμενη χιονόπτωση, θα δημιουργήσουν έναν ακόμα πιο ψηλό.

Πηγή: Δυτική Οχθη

Δημοφιλή