Τα αρρωστημένα ερωτικά μηνύματα του μαφιόζου Ελ Τσάπο στην ερωμένη του

Στον κόσμο του καρτέλ των ναρκωτικών, ούτε ο έρωτας δεν βγάζει νόημα.
|

Τα πρόσφατα γραπτά μηνύματα μεταξύ του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν και της ερωμένης του, αποκαλύπτουν ότι ο διαβόητος αρχηγός του πανίσχυρου καρτέλ μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα ερωτική εξομολόγηση και απειλές, προς την ίδια γυναίκα. Παράλληλα δε, αποκαλύπτεται ότι η Λουτσέρο Γουαδελούπη Σάντζεζ-Λόπεζ έχει μάλλον φέρει στον κόσμο το παιδί του, γεγονός άγνωστο μέχρι τώρα.

«Η μαφία σκοτώνει του ανθρώπους που δεν πληρώνουν και τους ανθρώπους που καρφώνουν» της έγραψε ο Ελ Τσάπο σε ένα μήνυμα του 2012 , συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «όχι όμως όταν είσαι σοβαρή, αγάπη»

Το μήνυμα υποτίθεται ότι ήταν μια προειδοποίηση στην Σάντσεζ - η οποία εργαζόταν στην αυτοκρατορία των ναρκωτικών του βασιλιά της κοκαΐνης, έχοντας ταυτόχρονα μαζί του μια μακροχρόνια ερωτική σχέση.

«Τα ψέματα είναι αυτά που προκαλούν προβλήματα. Μην λες ψέματα και οι άνθρωποι θα βλέπουν πάντα το καλό σε εσένα, αγάπη. Να το θυμάσαι πάντα αυτό. Στο λέω αυτό γιατί σε αγαπώ», συνέχισε.

Απαντώντας του, η 29χρονη κοπέλα επέμεινε ότι «δεν έκανε τίποτα κακό» και επαναλάμβανε πόσο πολύ τον αγάπησε - αλλά όταν μίλησε την Πέμπτη στο δικαστήριο που γίνεται με κατηγορούμενο τον Ελ Τσάπο, κατέθεσε ότι «αισθάνθηκε απειλή» και ανησυχούσε «ότι θα μπορούσε να τη βλάψει».

Στην κατάθεση της, η Σάντσεζ είπε ότι κάθε φορά που πήγαινε να δει τον παντρεμένο εραστή της, οι συνεργάτες του της κάλυπταν τα μάτια της και της αφαιρέσουν το κινητό της.

Η 29χρονη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που την είχε τρομάξει πολύ. Εκείνη έτρωγε με τον Ελ Τσάπο στο γραφείο του, όταν μπήκε μέσα η γραμματέας του και του είπε, σε ψύχραιμο τόνο, ότι ο συνεργάτης του Τίτο Βίργκο είναι νεκρός. Η Σάντσεζ το εξέλαβε σαν να είχε δώσει ο εραστής της εντολή για τη δολοφονία του συνεργάτη του. Όπως είπε «τότε γύρισε και με κοίταξε υποτιμητικά και μου είπε ότι από δω και πέρα όποιος τον πρόδιδε θα πέθαινε».

Εν τω μεταξύ, άλλα μηνύματα από τα κινητά τους τηλέφωνα που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι οι δυο τους έχουν ένα κρυφό, εξώγαμο παιδί, όπως γράφει η New York Post.

″Αυτός είναι ο γιος σου, του έγραψε η Σάντσεζ σε ένα μήνυμα του 2012, που συνοδευόταν από φωτογραφία ενός μωρού.

″Γεια σου βασιλιά μου. Σε συγχαίρω γιατί είσαι αληθινός άντρας ”, απάντησε ο Chapo.

Σε ένα άλλο μήνυμα, έγραψε ότι στέλνει ”φιλιά” σε αυτήν και στον “Ρουμπεντσίτο” - καθώς οι εραστές συζητούσαν για τις πωλήσεις μαριχουάνας.

″Ένα φιλί για τον καθένα σας”,έγραψε ο Ελ Τσάπο στο τέλος της συνομιλίας τους, προσθέτοντας emoji με φιλάκια....

Με πληροφορίες από New York Post

Πήγαινε στην αρχική σελίδα