Χορηγούμενο από το ΔΙΑΦΑΝΟ

Τα έπιπλα που αξίζει να πάρεις σε αυτές τις εκπτώσεις

Γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να πάρεις νέα έπιπλα.
diafano stores
diafano stores

“Ο πιο ευτυχισμένος -είτε βασιλιάς είτε χωριάτης- είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του” είχε πει ο Γερμανός ποιητής και φιλόσοφος, Γκαίτε. Αυτός είναι και ο λόγος που το σπίτι μας πρέπει να έχει τη διακόσμηση και τα έπιπλα που μας εκφράζουν και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα.

Αν λοιπόν θέλεις να ανανεώσεις το χώρο σου και να του δώσεις νέα ζωή ή “ανοίγεις” τώρα το σπίτι σου, πρέπει να βρεις έπιπλα που ταιριάζουν στο γούστο σου και θα μπορέσουν να σου προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεσαι κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι.

Η καλύτερη περίοδος να αποκτήσεις τα έπιπλα που θέλεις είναι τώρα, καθώς με τις χειμερινές εκπτώσεις μπορείς να βρεις έπιπλα καλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές. Εμείς πήγαμε μια βόλτα στο κατάστημα του ΔΙΑΦΑΝΟ stores, βρήκαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια και σας τα προτείνουμε.

Το Α και Ω του σπιτιού

Ένας άνετος καναπές είναι ίσως το σημαντικότερο έπιπλο μέσα στο σπίτι. Είναι το επίκεντρο του σαλονιού. Εκεί ξεκουραζόμαστε, καθόμαστε με φίλους και γενικότερα περνάμε τις περισσότερες ώρες όταν είμαστε στο σπίτι.
Στο ΔΙΑΦΑΝΟ βρήκαμε τέσσερις γωνιακούς καναπέδες που θα προσφέρουν άνεση, ενώ παράλληλα μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα στυλ χάρη στις minimal γραμμές τους.

Βρείτε τον γωνιακό καναπέ FLORA εδώ

γωνιακός καναπές FLORA
γωνιακός καναπές FLORA

Βρες τον καναπέ Forester εδώ

καναπές Forester
καναπές Forester

Βρες τον καναπέ LIN εδώ

καναπές LIN
καναπές LIN

Βρες τον καναπέ MARIO εδώ

καναπές MARIO
καναπές MARIO

Ένα τραπεζάκι σαλονιού με στυλ

Ένα τραπεζάκι είναι απαραίτητο για το σαλόνι. Αρχικά, γιατί είναι πολύ χρηστικό. Εκεί θα ακουμπάς ό,τι χρειάζεσαι άμεσα όταν κάθεσαι στο σαλόνι, αλλά και διακοσμητικά. Ένα βάζο με λουλούδια, μερικά κεριά ή ό,τι άλλο ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

Βρες το τραπεζάκι σαλονιού Como εδώ

τραπεζάκι σαλονιού Como
τραπεζάκι σαλονιού Como

Οι καρέκλες που θα ανανεώσουν το χώρο

Αν έχεις βαρεθεί την τραπεζαρία σου και θέλεις μια αλλαγή, αλλά είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και δεν θες να αγοράσεις άλλη, μπορείς να αλλάξεις τις καρέκλες, αναβαθμίζοντας αμέσως την ατμόσφαιρα της τραπεζαρίας και τη διάθεσή σου.

Βρες την καρέκλα IRINA εδώ

καρέκλα IRINA
καρέκλα IRINA

Ένας εξωτερικός χώρος για χαλάρωση

Εκτός όμως, από τον εσωτερικό χώρο, πρέπει και η αυλή, ο κήπος ή η βεράντα μας να μας προσφέρει την ξεκούραση που χρειαζόμαστε. Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να πάρεις ένα μεγάλο τραπέζι με καρέκλες, όπου θα τρως με φίλους και με την οικογένειά σου.

Βρες το σετ τραπεζαρίας κήπου HYDRA εδώ

σετ τραπεζαρίας κήπου HYDRA
σετ τραπεζαρίας κήπου HYDRA

Βρες το σετ τραπεζαρίας κήπου LUX εδώ

σετ τραπεζαρίας κήπου LUX
σετ τραπεζαρίας κήπου LUX

Φτιάξε τον χώρο που πάντα ονειρευόσουν με τα πιο μοντέρνα έπιπλα.

Θα βρεις περισσότερα εδώ

Επισκέψου το λογαριασμό του ΔΙΑΦΑΝΟ στο Instagram και στο Facebook