Τι απέγιναν οι αναρτήσεις της Blake Lively στο Instagram και ποιο παιχνίδι παίζει η ηθοποιός με τους fans της;

Πού πήγαν όλες οι φωτογραφίες;
Michael Tran via Getty Images

Η Blake Lively «εξαφανίστηκε» από το Instagram το βράδυ της Δευτέρας, όταν έσβησε όλες τις αναρτήσεις της από το λογαριασμό, ακόμα και την εικόνα του προφίλ της.

Οι, περισσότερο από 20 εκατομμύρια, ακόλουθοί της παρατήρησαν ότι η απουσία της από το Instagram ήρθε μετά από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ηθοποιός με την ίδια να παίζει ένα παιχνίδι κρεμάλας. Μετά από αρκετές μαντέψεις στο παιχνίδι, έγραψε «Τι συνέβη στην Emily;» λίγο πριν σβήσει τα πάντα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η παραπάνω ερώτηση βρίσκεται τώρα στην περιγραφή της άδειας της σελίδας.

Blake Lively

Η Emily Nelson είναι ο χαρακτήρας που υποδύεται η Lively στη νέα ταινία τρόμου «A Simple Favor», συμπρωταγωνίστρια της οποίας είναι η Anna Kendrick. Μαζί όμως με τη διαγραφή των φωτογραφιών, η ηθοποιός σταμάτησε να ακολουθεί και κόσμο, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της Ryan Reynolds και τώρα ακολουθεί μόνο χρήστες που ονομάζονται Emily Nelson.

Η νέα ταινία, της οποίας δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πληροφορίες, θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Η υπόθεση έχει ως εξής: Η Stephanie είναι μια vlogger που ψάχνει απαντήσεις για να λύσει το μυστήριο και να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση της καλύτερής της φίλης Emily, από τη μικρή πόλη όπου ζουν.