Το ατελιέ της Renault στον πιο διάσημο δρόμο του Παρισιού, ανακαινίζεται

Ο ιστορικός χώρος που λειτουργεί από το 1910, αποτελεί κέντρο προβολής τηςτεχνογνωσίας της μάρκας
.
.
RENAULT

Η τοποθεσία στα διεθνούς φήμης Champs-Élysées ήταν πάντα πηγή υπερηφάνειας για τη μάρκα. Επίδειξη της τεχνογνωσίας της μάρκας όσον αφορά τη σχεδίαση και την τεχνολογία αυτοκινήτων, ο μοναδικός χώρος είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για ένα ιδιαίτερο ραντεβού με το κοινό.

Το διάσημο κατάστημα της Renault, που βρίσκεται τώρα στη λεωφόρο 53 των Ηλυσίων Πεδίων, στον πιο διάσημο δρόμο του Παρισιού, τη Champs-Élysées, πάντα προσπαθούσε να ανανεωθεί καθώς περνούσε από τη μια δεκαετία στην άλλη, από τότε που ο Louis Renault άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον αριθμό 51 το 1910. Μετά από μια πρώτη ανακαίνιση το 1930 και τα εγκαίνια της Pub Renault το 1962, που στη συνέχεια έγινε L’ Atelier Renault το 2000, ο χώρος θα υποβληθεί για άλλη μια φορά σε ανακαίνιση, μετά από 22 χρόνια που βρίσκεται σε αυτή τη μορφή, προκειμένου να αποκτήσει εμφάνιση, πιο εναρμονισμένη με την εποχή του.

Με την ανανέωση της μίσθωσης για άλλα εννέα χρόνια, η Renault επιθυμεί να στηρίξει τη θέση της στην καρδιά μιας από τις πιο όμορφες λεωφόρους του κόσμου. Η φιλοδοξία πίσω από το νέο έργο είναι ξεκάθαρη: το ατελιέ πρόκειται να γίνει τόπος συνάντησης καθώς και σημείο πώλησης που θα παρέχει μια νέα εμπειρία στον πελάτη, θα στέκεται ως σύμβολο της γαλλικής βιομηχανικής τεχνογνωσίας και αριστείας, θα λειτουργεί ως το επίκεντρο του Renault Group Paris intramuros, μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στον όμιλο Renault, είναι παρούσα σε 12 ευρωπαϊκές χώρες και διανέμει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Alliance (Renault, Dacia, Alpine και Nissan) σε επαγγελματίες και ιδιώτες πελάτες σε ορισμένες χώρες.

Μετά από διαγωνισμό για την ανακαίνιση του χώρου των 2.350 τ.μ., η Renault επέλεξε τον διεθνούς φήμης Γάλλο αρχιτέκτονα, Franklin Azzi, ο οποίος λειτουργεί με μινιμαλιστικό στιλ αρχιτεκτονικής, φιλικό προς το περιβάλλον.

Η κατασκευή θα διαρκέσει δύο χρόνια και με την επαναλειτουργία του το 20242, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να εξερευνήσουν το νέο χώρο της Renault, ένα νεοσύστατο εργαστήριο όπου οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν την πλήρη γκάμα των λύσεων κινητικότητας της μάρκας.

Το έργο και το νέο όνομα του Atelier Renault θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν, οι επισκέπτες και οι πελάτες θα μπορούν να δουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα της μάρκας, σε ένα προσωρινό χώρο που άνοιξε ειδικά κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης στη λεωφόρο 33 των Ηλυσίων Πεδίων. Αυτός ο χώρος θα στεγάσει επίσης το The Originals Renault Store καθώς και τον χώρο πώλησης νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων του ομίλου Renault.

Δημοφιλή