Το μεγαλύτερο τζακ ποτ ποτέ στην ιστορία του Euromillions

Το ποσό που θα κερδηθεί αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στις 21:00 είναι ιστορικό.
Un montant record sera mis en jeu ce vendredi 8 juillet par Euromillions.
Un montant record sera mis en jeu ce vendredi 8 juillet par Euromillions.
Arnd Wiegmann via Reuters

Σήμερα Παρασκευή, 8 Ιουλίου, η FDJ (Χειριστής των εθνικών τυχερών παιχνιδιών της Γαλλίας) και οι Ευρωπαίοι εταίροι του μοιράζουν το ποσό ρεκόρ των 230 εκατομμυρίων ευρώ στο Euromillions. Αυτό το «πρώτο» ποσό ρεκόρ στην ιστορία του Euromillions «ακολουθεί το μέγα τζακ ποτ των 130 εκατομμυρίων ευρώ που παίχτηκε στο παιχνίδι την Παρασκευή 17 Ιουνίου, το οποίο δεν έχει ακόμη κερδίσει κάποιος».

Εάν ένας παίκτης καταφέρει να βρει τους 5 σωστούς αριθμούς και τα 2 αστέρια, «Θα είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία» στο Euromillions, αλλά και στις εθνικές λοταρίες των χωρών-μελών του παιχνιδιού -Αυστρία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία.

Για αυτό, θα πρέπει να είστε πολύ τυχεροί, γιατί η πιθανότητα να βρείτε τον νικητήριο συνδυασμό είναι 1 στα 139 εκατομμύρια.

Το Euromillions θα συνεχίσει σε κάθε περίπτωση να προσφέρει κέρδη ρεκόρ τους επόμενους μήνες, έχει ανακοινώσει η FDJ.

«Το τρέχον ανώτατο όριο του τζάκποτ έχει οριστεί στα 230 εκατομμύρια ευρώ. Στο τέλος αυτού του κύκλου, το ανώτατο όριο θα αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή στα 240 εκατομμύρια ευρώ». Στη συνέχεια, ο ίδιος μηχανισμός θα ισχύει μέχρι το ανώτατο ορίο φτάσει στα 250 εκατομμύρια ευρώ».

Στη Γαλλία ένας άνδρας από την Πολυνησία κέρδισε τα περισσότερα λεφτά που έχουν δωθεί ποτέ στο Euromillions, τον Οκτώβριο του 2021. Ο άνδρας από την Ταϊτή είχε κερδίσει ένα «μέγα τζακ ποτ» 220 εκατομμυρίων ευρώ. Όσο για το τελευταίο τζάκποτ, κερδήθηκε επίσης στο εξωτερικό. Στις 24 Μαΐου, «ένας κάτοικος της Ρεϋνιόν κέρδισε περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ στο Σαίντ-Πιέρ».

Δημοφιλή