Το τραύμα της Κέιτ Γουίνσλετ στα γυρίσματα του Τιτανικού που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του

Ο ίδιος συνεργάστηκε ξανά με την ηθοποιό στο επερχόμενο σίκουελ του Avatar.
Leonardo Dicaprio and Kate Winslet in Titanic
Leonardo Dicaprio and Kate Winslet in Titanic
20th Century Fox/Paramount/Kobal/Shutterstock

Ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον, αποκάλυψε ότι η Κέι Γουίνσλετ απέκτησε «κάποιο τραύμα» στα γυρίσματα του Τιτανικού.

Το κινηματογραφικό έπος του 1997 σηματοδότησε τη μεγάλη διεθνή επιτυχία της Κέιτ, εμφανιζόμενη ως Ρόουζ δίπλα στον Τζακ που ενσάρκωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η βρετανίδα σταρ πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με τον Κάμερον στο επερχόμενο σίκουελ του Avatar «The Way of Water» για το οποίο ο σκηνοθέτης αισθάνεται ότι κι οι δυο ανυπομονούν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Radio Times: «Πιστεύω ότι η Κέιτ εξήλθε από (τα γυρίσματα) του Τιτανικού με ένα μικρό τραύμα λόγω της κλίμακας της παραγωγής και της ευθύνης που ένιωθε γι′ αυτήν.

«Κι οι δυο είμασταν πολύ ανυπόμονοι να δουλέψουμε ξανά, να δούμε τι που βρίσκεται ο άλλος σ′ αυτό το σημείο της ζωής και της καριέρας μας».

Κι ο σκηνοθέτης προσέθεσε: «Είναι ”τεράστια” κι υπεύθυνη στα γυρίσματα. Θα ορκιζόσουν ότι είναι ο παραγωγός της ταινίας».

Η Κέτ Γουίνσλετ κι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα γυρίσματα του Τιτανικού.
Η Κέτ Γουίνσλετ κι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα γυρίσματα του Τιτανικού.
Moviestore/Shutterstock

Η Κέι υποδύεται τον Μητριαρχικό ρόλο της Μετκαγίνα στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του Avatar, το οποίο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σχεδόν 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού έπους επιστημονικής φαντασίας, το οποίο έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Ο Τζέιμς έχει προγραμματίσει άλλες τρεις ταινίες οι οποίες θα ανέβαζαν το franchise του Avatar σε πέντε συνολικά.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι για να είναι κερδοφόρο το σίκουελ, θα πρέπει να είναι «η τρίτη ή η τέταρτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις στην ιστορία» και, αν δεν είναι, θα πρέπει να ξανασκεφτεί (αν θα κάνει) μελλοντικές ταινίες.

«Η θα κάνεις κάτι μεγάλο ή (καλύτερα) πήγαινε σπίτι σου», κατέληξε.

Το «Avatar: The Way Of Water» πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλή