ΔΙΕΘΝΕΣ
13/05/2020 13:07 EEST | Updated 13/05/2020 13:10 EEST

Τόνι Σαλούμπ: Ο μικροβιοφοβικός «Ντετέκτιβ Μονκ» και η μάχη του με τον κορονοϊό

Ο βραβευμένος ηθοποιός νόσησε από τον Covid-19. Δείτε το απολαυστικό βίντεο όπου ξαναγίνεται για λίγο Μονκ στον καιρό της πανδημίας.

Manny Carabel via Getty Images

Πολυβραβευμένος και ταυτισμένος απόλυτα με τη σειρά «Ντετέκτιβ Μονκ» και τον χαρακτήρα του τίτλου, Άντριαν Μονκ, ενός χαρισματικού ντετέκτιβ ο οποίος ωστόσο πάσχει από ψυχαναγκαστική διαταραχή και μια πληθώρα από φοβίες -μεταξύ άλλων και μικροβιοφοβία- ο ηθοποιός Τόνι Σαλούμπ αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός, Μπρουκ Άνταμς, νόσησαν από τον κορονοϊό

Ο Σαλούμπ επέστρεψε για λίγο στον ήρωα που τον έκανε διάσημο για το The At-Home Variety Show, που προβάλλεται από την πλατφόρμα Peacock, με ένα μίνι ειδικό «επεισόδιο», στο οποίο είναι πραγματικά απολαυστικός.

Τι κάνει ο Μονκ στον καιρό της πανδημίας; Παρακολουθεί τις ειδήσεις με βλέμμα έντρομο, πλένει σχολαστικά τα χέρια του τραγουδώντας (και παράλληλα καθαρίζοντας τον ήδη καθαρό καθρέφτη του μπάνιου), εμφανίζεται με γάντια μιας χρήσης όχι μόνο στα χέρια αλλά και στα πόδια και βάζει στο πλυντήριο πιάτων τα... φρούτα (στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 1:40).

Ο Τόνι Σαλούμπ, ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη σειρά «Η υπέροχη κυρία Μέιζελ», καθώς ο Άντριαν Μονκ που του χάρισε τρία Βραβεία Emmy και μία Χρυσή Σφαίρα έχει ολοκληρώσει προ πολλού τον κύκλο του (προβλήθηκε από το 2002 μέχρι το 2009), μίλησε στη συνέχεια στην κάμερα λέγοντας «Ελπίζω ότι είστε όλοι προσεκτικοί και ακολουθείτε το πρωτόκολλο. Στην πραγματικότητα, αυτήν την περίοδο, είμαστε όλοι Μονκ. Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος μου κι εγώ νοσήσαμε από τον κορονοϊό και περάσαμε μερικές σκληρές εβδομάδες. Βεβαίως, γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι το περνούν και το πέρασαν πολύ πιο βαριά». 

Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost