Τρία άτομα στο νοσοκομείο Λαμίας με δάγκωμα φιδιού

Τα δύο από οχιά.
taviphoto via Getty Images

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας με δάγκωμα φιδιού μέσα στα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του lamianow.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα δύο δαγκώματα ήταν από οχιά.

Εκ των τριών, τα δύο άτομα παρακολουθούνται σε ΜΕΘ. Πρόκειται για μια γυναίκα μέσης ηλικίας από την περιοχή της Αταλάντης που δέχθηκε δάγκωμα οχιάς την ώρα που είχε βγει στην αυλή της και πότιζε τα λουλούδια της. Το δεύτερο θύμα είναι ένας 55χρονος αλλοδαπός εργάτης γης από την Αλβανία που τσιμπήθηκε από οχιά την ώρα που εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή της Ιστιαίας.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στην τρίτη περίπτωση το θύμα δαγκώθηκε από δεντρογαλιά. Η νοσηλεία του κράτησε μόνο για μία ημέρα και επέστρεψε σπίτι του.

Φίδι δύο μέτρων στην Κρήτη

Στο μεταξύ, μπροστά σε αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής των Καμινίων στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν είδαν στο σπίτι τους ένα φίδι μήκους τουλάχιστον δύο μέτρων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του cretalive, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, με δύο πυροσβέστες να σπεύδουν επί τόπου και να προσπαθούν για αρκετή ώρα να περιορίσουν το ερπετό- ώσπου τελικά κατάφεραν να το κλείσουν σε μια κούτα και να το απομακρύνουν.

Δημοφιλή