ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/06/2018 15:26 EEST

Τσίπρας: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας. Δώρο μου κάνατε

Sooc

«Ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μετατραπεί σε ένα θλιβερό φερέφωνο του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ, του κ. Σαμαρά που έχτισε όλη την πολιτική του καριέρα πουλώντας ψεύτικο υπερπατριωτισμό στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Λίγο νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. 

Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντάς την «δώρο» αλλά και «καλοδεχούμενη» ανέβασε κι άλλο τους τόνους λέγοντας «θα αναμετρηθούμε με την ιστορία & τις επιλογές μας, μόνο που αυτό το διήμερο θα αναμετρηθείτε και με την οικογενειακή πολιτική σας ιστορία και φοβάμαι ότι κινδυνεύετε να βρεθείτε εντυπωσιακά ελλιποβαρής» 

Επιπλέον, για «θεσμικές ακροβασίες» κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα ζητήματα που έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για το θέμα της συμφωνίας ως προς το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Sponsored Post