«Τζέιμς Μποντ 25»: Στα γυρίσματα της ταινίας με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Και ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα.
Roy Rochlin via Getty Images

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ σε σκηνοθεσία του Κάρι Φουκουνάγκα μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, ωστόσο έχουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Οι Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέφρι Ράιτ, Λασάνα Λιντς και Κάρι Φουκουνάγκα, παρουσίασαν μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο, στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ταινίας που προσωρινά αποκαλείται «Μποντ 25».

Στο βίντεο βλέπουμε τον Κρεγκ να οδηγεί, στη συνέχεια να βγαίνει κρυφά μπροστά από ένα παράθυρο με ένα μεγάλο όπλο, μια σκηνή ντίσκο και μια στιγμή που ο Κρεγκ γελάει στο πλατό. Τα γυρίσματα επισκέφτηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος, στον οποίο έγινε ξενάγηση.

WPA Pool via Getty Images

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό στον αστράγαλο τον Μάϊο και έτσι δεν τον βλέπουμε σε πλήρη δράση.

Ο - βραβευμένος με Οσκαρ - Ράμι Μάλεκ («Bohemian Rhapsody»), ο οποίος υποδύεται τον κακό, δεν εμφανίζεται στο κλιπ. Σε αυτή την ταινία, η ιστορία εκτυλίσσεται στη Τζαμάϊκα, όπου τον αναζητά ο Φέλιξ Λέιτερ. Προσπαθούν μαζί να σώσουν έναν επιστήμονα που απήχθη και θα συναντήσουν τον «κακό» ο οποίος παίζει με επικίνδυνα τεχνολογικά μέσα, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το teaser τελειώνει με μια έκρηξη, όπως αρμόζει σε ταινία του Μποντ.

Η 25η εκδοχή Μποντ στη σειρά ταινιών του δημοφιλούς κατασκόπου, έρχεται πιθανόν τον Απρίλιο του 2020, μετά από καθυστερήσεις.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Δημοφιλή