Τζένιφερ Λόπεζ: Έβαλε μαύρο φόντο στα social media και διέγραψε δημοσιεύσεις

Το πιθανότερο είναι το προφίλ στο Instagram, να μπήκε σε μαύρο φόντο για να προϊδεάσει το κοινό για τη νέα της μουσική δουλειά.
via Associated Press

«Μαύρο» έπεσε στο Instagram, το Facebook, το Tik Tok και το Twitter της Τζένιφερ Λόπεζ και οι σχεδόν 347 εκατομμύρια ακόλουθοί της, μέσα σε ένα κλίμα ανησυχίας, αναρωτιούνται για το τι ακριβώς συμβαίνει με την τραγουδίστρια.

Την ίδια στιγμή η Λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός διέγραψε κάθε ποστ και βίντεο από το προφίλ της στο Instagram, ενώ άφησε και ένα μαύρο εικονίδιο στη φωτογραφία προφίλ της, αναφέρει, Deadline.

Οι εικασίες ξεκίνησαν αμέσως το Twitter με τους θαυμαστές της τραγουδίστριας και ηθοποιού, να προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κρίβεται πίσω από αυτή την αλλαγή.

Το προφίλ της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram:

.
.
Instagram

Το προφίλ της Τζένιφερ Λόπεζ στο Twitter:

.
.
Twitter

Όπως εξήγησαν κάποιοι από τους θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ, τις τελευταίες εβδομάδες η 53χρονη έκανε με stories της μια αναδρομή στα προηγούμενα άλμπουμ.

Το πιθανότερο είναι το προφίλ στο Instagram, να μπήκε σε μαύρο φόντο για να προϊδεάσει το κοινό για τη νέα της μουσική δουλειά.

Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Μπιγιονσέ για το 7ο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο Renaissance.