Η Τζένιφερ Λόπεζ γίνεται πλέον Τζένιφερ Αφλεκ και μαρτυρά τα μυστικά του γάμου: Η αγάπη περιμένει

Η σούπερ σταρ τραγουδίστρια είπε ότι φορούσε ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ότι ο γάμος ήταν «ακριβώς αυτό που θέλαμε».
LOADINGERROR LOADING

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε λεπτομέρειες του γάμου της με τον Μπεν Αφλεκ που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο, περιγράφοντάς τον ως την «καλύτερη νύχτα της ζωής μας».

Το ζευγάρι των σούπερ σταρ παντρεύτηκε το Σάββατο σε παρεκκλήσι του Λας Βέγκας σε μια ιδιωτική τελετή σχεδόν 20 χρόνια μετά την ακύρωση του αρραβώνα τους - και φυσικά του γάμου που θα ακολουθούσε.

«Τα καταφέραμε!», έγραψε η JLo στο On The JLo , το newsletter των θαυμαστών της. «Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και, όπως αποδεικνύεται, η αγάπη ξέρει να περιμένει. Είκοσι χρόνια. Ακριβώς ό,τι θέλαμε. Χθες ταξιδέψαμε στο Βέγκας, περιμέναμε στην ουρά για να πάρουμε άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλα που έκαναν το ίδιο ταξίδι για την γαμήλια πρωτεύουσα του πλανήτη».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο A Little White Wedding Chapel. Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε «ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία», κι ο Αφλεκ ένα κοστούμι από την γκαρνταρόμπα του, όπως εκείνη είπε.

Το ζευγάρι ξανάσμιξε μετά την ακύρωση του γάμου τους το 2004 κάτω από ασφυκτική πίεση των media. Η Λόπεζ ανακοίνωσε τον δεύτερο αρραβώνα τους τον Απρίλιο δείχνοντας στους θαυμαστές της ένα μεγάλο, πράσινο διαμάντι.

Ο Μπεν Αφλεκ κι Τζένιφερ Λόπεζ στην ειδική προβολή της τελευταίας ταινίας της Λόπες "Marry Me", τον Φεβρουάριο.
Ο Μπεν Αφλεκ κι Τζένιφερ Λόπεζ στην ειδική προβολή της τελευταίας ταινίας της Λόπες "Marry Me", τον Φεβρουάριο.
Rich Fury via Getty Images

«Εχουν δίκιο που λένε, ”το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη”. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που την έχουμε εν αφθονία, μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που δεν είχαμε ποτέ περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία», έγραψε η JLo.

«Περιμένετε αρκετά κι ίσως βρείτε την καλύτερη στιγμή της ζωής σας σε μια διαδρομή στο Λας Βέγκας στις δώδεκα και μισή το πρωί στο τούνελ της αγάπης, με τα παιδιά σας και αυτόν ή αυτή που θα περάσετε την ζωή σας για πάντα μαζί . Η αγάπη είναι ένα υπέροχο πράγμα, ίσως το καλύτερο από όλα - και αξίζει να περιμένεις».

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, η Λόπεζ αλλάζει νόμιμα το όνομά της σε Τζένιφερ Άφλεκ. Υπέγραψε το σημείωμα στους θαυμαστές της: «Με αγάπη, κυρία Τζένιφερ Λιν Άφλεκ».

Δημοφιλή